USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський «PRIDE» готується до чемпіонських поєдинків

7 Серпня 2019 14:40
Команда Волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «PRIDE» проходить навчально-тренувальний збір з ММА в Карпатах.

Спортсмени тренуються спільно із титулованими бійцями Одеського спортивного Клубу «Воїн», які вже неодноразово перемагали у чемпіонатах України, Європи і Світу з бойового самбо та ММА.

Програма збору включає заняття з ударної техніки та боротьби. Ключову роль тренери відводять боротьбі в партері.

«Ефективні больові прийоми дозволяють максимально швидко здобувати перемоги у турнірах будь-якого рівня, все залежить від якості їх виконання» – зазначає один з керівників збору, головний тренер Одеської команди Денис Пилипяк.

Спільні тренування та спаринг-сесії заплановані в рамках підготовки спортсменів Клубу «PRIDE» до участі у рейтинговому турнірі з ММА «MAXIMUS FIGHTING CHAMPIONSHIP».

«Честь нашого міста у престижних змаганнях відстоюватимуть:

Олег Шрамко– переможець професійного турніру з ММА «Воїни Любарта», чемпіон Світу з козацького двобою;

Ілля Сломінський – переможець професійного турніру з ММА «Воїни Любарта», чемпіон України з бойового самбо та ММА;

Лука Шевчук – віце-чемпіон України з ММА, призер турнірів з вільної боротьби» – розповів головний тренер Клубу «PRIDE» Олександр Кулаков.

Турнір щорічно проходить на березі Чорного моря в Лазурному. Особливістю цих змагань є те, що переможець рейтингового поєдинку як серед професіоналів, так і серед а аматорів, отримує унікальний чемпіонський пояс турніру.

Тренерський склад висловлює подяку директору бійцівського Клубу «Воїн» Бабенку Андрію Васильовичу за допомогу в організації тренувального збору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus