USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Виконав обіцянку: волинський гінеколог безкоштовно прооперував онкохвору пацієнтку

21 Лютого 2020 15:41
Волинський гінеколог Вадим Петровський безкоштовно прооперував онкохвору жительку Рівненської області Наталію Лашту.

Про це 21 лютого повідомила на сторінці у фейсбуці співзасновниця ГО «Афіна. Жінки проти раку» Вікторія Романюк.

Нагадаємо, директор, головний лікар медичного центру «Боголюби» Вадим Петровський пообіцяв проводити безкоштовне оперативне лікування двох пацієнток у місяць.

«Сьогодні зроблено першу безкоштовну операцію. І першою пацієнткою стала учасниця нашої спільноти Афіна. Жінки проти раку! Дякуємо вам, лікарю, від усієї нашої Афіни!

А Наталці - здоров'я та швидкої реабілітації! Ну а ми сподіваємось, що колись лікування буде доступним для усіх пацієнтів. Саме на це і спрямована наша діяльність. Кожна людина має право отримати якісне лікування у гарних умовах», – йдеться у дописі.

У коментарях під дописом йдеться про те, що пацієнткою стала Наталія Лашта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Супер Показати IP 21 Лютого 2020 18:05
Дуже хороший лікар, з шанованої родини. Робить благе діло! Дай Боже Вам здоровячка!!! А от швагро Володимир Петровський, он же Багнюк Володимир, он же Шахрай з великої букви ( правда, бувший) порочить честь такої щирої людини Вадима. Заробляв і продовжує заробляти нечесним шляхом, пробує судитись з великою кількістю підприємців, прагнучи відсудити значні кошти брехнею. Але, Слава Богу, ще є чесне правосуддя! Щасти Вам, Вадиме!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus