USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинський поліцейський отримав двокімнатну квартиру

21 Січня 2020 19:39
Майору поліції Василю Антонюку з родиною вручили ключі від двокімнатної службової квартири. Ключі від нової квартири сьогодні, 21 січня, вручив поліцейському начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига. Про це інформує волинська поліція.

Житло в новозбудованій багатоповерхівці на вул. Глушець у Луцьку надали в рамках інвестиційної угоди поліції області із забудовником.

Василь Антонюк у правоохоронних органах служить 10 років. Закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ України. Пройшов шлях від дільничного до заступника керівника управління кадрового забезпечення поліції області. У 2015 році в складі зведеного загону забезпечував правопорядок в зоні проведення АТО на території Донецької області.
Правоохоронця за сумлінну службу та виконання службових обов’язків нагороджено відомчими відзнаками та подяками МВС України. Василь Антонюк разом із дружиною Мар’яною виховує двох доньок Єву та Марію.

Службове житло поліцейському та його сім’ї надали відповідно до рішення житлово-побутової комісії Головного управління Національної поліції в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 21 Січня 2020 19:43
Петро повісь портрети своїх дітей в кабінеті
семен Показати IP 21 Січня 2020 20:41
а івану моему сусіду тоже тільки справжньому атошнику який 2 роки в окопі повзав і з дебель цеве виповзав коли буде а петро до речі трусив рюкзак івана при виході
Правда до семен Показати IP 21 Січня 2020 22:04
Ніколи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus