USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

Волинський «УДАР» - про голослівність Януковича. ФОТО

5 Березня 2012 15:11
Волинська обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» заявляє, що Президент України Віктор Янукович не виконав жодної своєї передвиборчої обіцянки.

Про це йшлося під час прес-конференції партії 5 березня.

Як розповів голова виконкому Волинської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алексєєв, порівнявши передвиборчі обіцянки Януковича із тим, що він насправді зробив, стає зрозуміло, що Президент – «голослівний».

«Чомусь, так прийнято в нашій країні, що політик перед виборами дуже багато обіцяє. І, чомусь, прийнято, на жаль, що українські політики дуже рідко дотримуються своїх обіцянок», - сказав Алексєєв.

Так, як стверджують «УДАРівці», за два роки влади Янукович не виконав жодної передвиборчої обіцянки.

Мовляв, перед виборами Віктор Янукович обіцяв, що Україна повинна за 10 років увійти до 20-тки найбільш економічно розвинених країн світу.

«Негативне сальдо зовнішньої торгівлі у 2011 році склало 14 мільярдів доларів. Фактично, за вересень 2011 року НБУ втратив близько 3 мільярдів доларів зі своїх золотовалютних резервів. За жовтень це – 188 мільйонів доларів», - сказав Ігор Алексєєв.

«При цьому борг нашої країни зріс до 59,216 мільярда доларів», - ствердив Алексєєв, додавши, що світові рейтингові агенції погіршують прогнози за рейтингом державних облігацій України зі «стабільного» до «негативного».

Тобто замість того, щоб хоча б частково виконати передвиборчу обіцянку, Янукович ще більше затягнув Україну до ями, - вважають у волинському «УДАРі».

Окрім того, волинські «УДАРівці» озвучили ряд інших передвиборчих обіцянок, які не виконались. Зокрема, щодо кількості державних місць в українських вишах, сприяння підприємцям.

Голова Луцької міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Андрій Розтока зауважив, що аналізом роботи нинішньої влади політична сила намагається привернути увагу громадськості. Мовляв, чи варто голосувати за ту людину, яка обіцяє і не виконує своїх обіцянок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
стрибок сергія бубки Показати IP 5 Березня 2012 15:16
Да....ще треба створити сальто подкопаєвої і т.д. А то партійний бізнес на відміну від інших дуже прибутковий УРОДИ!!!
Суб'єктивно Показати IP 5 Березня 2012 15:24
Ну дуже пихаті обличчя
Хи-Хи Показати IP 5 Березня 2012 16:35
На Волыни достаточно однородный электорат- половина Шариковых-остальные Швондеры. "Ш-Ш"
Знаючий Показати IP 5 Березня 2012 16:38
Останню фотку Розтоки могли б яку нормальнішу поставити. Клацнути кілька раз, щоб вибрати кращу фотку хіба так важко?
Люблю Волинь Показати IP 5 Березня 2012 20:25
Я так бачу, на Волині, геть погани справи в Кличка. Якщо Алексєєв це "Ударівці"...ганьба!!!
Лучанин Показати IP 5 Березня 2012 22:03
Сидить яник і думає йо ма йо якшо луцький удар сказав що я не виконав жодної своєї передвиборчої обіцянки, пора давати у відставку. Не смішіть розрадачі грошей Палиці, невже ви вірити що в ваш фарс хтось повірить. І в вас є шанс хоть когось провести в ВР. Не той бізнес ви вибрали.
Андрій Показати IP 6 Березня 2012 16:30
Правду хлопці сказали,бреше яник й брехав раніше.
Студент Показати IP 6 Березня 2012 17:53
Алексєєва знаю давно,тяжкий мужик але слово тримає.
Патріот до Студент Показати IP 7 Березня 2012 13:31
Так чоловік справді серйозний, такі нам потрібні
Місцевий Показати IP 6 Березня 2012 23:20
Краще ніж когось чи щось так ”аналізувати” спробували б самі щось корисне зробити,а люди підтримують гарну політичну силу розбудовуючи її на Волині. Набирайте обертів!
Патріот Показати IP 6 Березня 2012 23:25
"УДАР"-перспективна партія і має гідних представників на Волині, а хто "Уроди","Швондери" і т.д., покажуть вибори, не так довго залишилось чекати.
Володя Показати IP 6 Березня 2012 23:35
Ну нарешті у нас почали говорити відкирито проте що робиться у державі.Чому ми незвертаємо уваги на те що робить нинішня влада, відмовчуємося або тихо жалімось що жити стає все важче? "Удар" це надія на краще, тому наснаги вам хлопці!
Патріот Показати IP 7 Березня 2012 13:30
До невиконаних обіцянок нашого президента сьогодні додолася ще одна:вранці заявив про те, що з дитячими садочками проблем неповинно бути і черг теж (напевно його онуки якісь інакші садочки відвідують), бо знаю на 100% що в садочок без хабаря чи знайомих потрапити неможлимо, тому досить слухати пусті обіцянки, а потрібно діяти.
Люблю Волинь Показати IP 7 Березня 2012 21:25
Я навіть розумію що це вже ніхто не читає, але добавлю: Алексєєв ви хвороба Волинської області. У нас є багато сумнівних політиків, але запроданців твого рангу треба гнати "паршивою мітлою"! Кличко це боксер всесвітнього маштабу, та політична діяльність його-недоречна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus