USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ВООЗ: Пандемія коронавірусу буде довготривалою

2 Серпня 2020 10:26
Надзвичайний комітет Всесвітньої організації охорони здоров’я провів екстрене засідання через ситуацію з пандемією коронавірусу в світі.

Як йдеться в релізі ВООЗ, пандемія буде довготривалою, передає НВ.

Генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус заявив, що спалах коронавірусу досі залишається надзвичайною ситуацією.

«Багато країн вважали, що вони подолали найгірше, але зараз борються з новими спалахами. Деякі з них, які були менш вражені в перші тижні, зараз стикаються зі зростаючим числом випадків інфікування і смертей. А деякі, в яких відразу були великі спалахи, взяли їх під контроль», – наголосив він.

Надзвичайний комітет рекомендував державам продовжувати мобілізацію сил для реагування на пандемію коронавірусу.

У світі кількість заражених коронавірусом становить 17,6 млн осіб. 10,3 млн вилікувалися, понад 670 тисяч померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 2 Серпня 2020 12:48
Підтримую Трампа-для чого взагалі потрібно утримувати таку організацію,як ВООЗ, якщо вона тільки робить заяви,і більше нічого не робить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus