USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Ворог скинув надпотужну бомбу на драмтеатр у Маріуполі. Там ховалися сотні людей

16 Березня 2022 18:47
Окупанти з Росії цілеспрямовано знищили драматичний театр у центрі Маріуполя, де ховалися сотні людей. Уламками завалило вхід до бомбосховища. Кількість постраждалих невідома, адже в місті тривають бої.

Про це інформує Маріупольська міська рада.

«Літак скинув бомбу на будівлю, де ховалися сотні мирних маріупольців. Оцінити масштаб цього жахливого та нелюдського вчинку поки що неможливо, бо в місті тривають обстріли житлових кварталів.

Відомо, що після бомбардування зруйнувалася центральна частина драматичного театру, а уламками завалило вхід у бомбосховище, розташоване в будівлі. Інформація щодо постраждалих уточнюється», – вказано в повідомленні.
Читати ще: «Черговий терористичний акт Росії»: окупанти утримують в заручниках 400 людей в обласній лікарні Маріуполя

Як зазначив у Facebook народний депутат Сергій Тарута, окупанти скинули на драмтеатр у центрі Маріуполя надпотужну бомбу.

«Там ховалася від обстрілів величезна кількість містян, скільки під завалами загиблих – невідомо. Зараз йдуть жорстокі бої. Ніхто не може дістатися до завалів, ми не знаємо, чи є вцілілі. І найстрашніше – не можемо їх з-під завалів дістати. Багато маріупольців ховалися в театрі з маленькими дітьми! Бомбосховище також засипано, там також люди, дітки!

Це театр, в якому йшли вистави російською мовою, це прихисток, в якому рятувалися від безперервних обстрілів жителі блокадного Маріуполя», – повідомив він.
Нагадаємо, російські окупаційні війська обстріляли автоколону з біженцями, яка прямувала з Маріуполя до Запоріжжя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Україна Показати IP 16 Березня 2022 20:28
Відкривай прийшов Ріській мір людоїдів, спасати буде
Білорус Показати IP 16 Березня 2022 20:35
Росіяни людожери будьте ви і ваші нащадки прокляті. РОСІЯ КОЛОНІАЛЬНА ІМПЕРІЯ НАСЕЛЕНА ПЕЧЕРНИМИ ЛЮДОЇДАМИ І НЕ ПУТІН А ВИ ВСІ ПРОКЛЯТЕ ЗЛО СВІТОВЕ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus