USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вовченко прокоментував вибух гранати в управлінні патрульної поліції Волині

28 Серпня 2019 10:40
Нещодавно в мережі з’явилось відео, на якому начальник відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Олександр Вовченко, який на той час працював начальником патрульної поліції у Луцьку, викинув у коридор управління гранату, пише Місто.

Відео «виплило» в інтернеті зовсім нещодавно. Його опублікувала на своїй сторінці патрульна Зоя Мельник. Вона ж і повідомила, що винуватцем є саме начальник управління Олександр Вовченко.

Після набуття розголосу цієї ситуації, а також у зв’язку з тим, що нещодавно Вовченка перевели служити до Івано-Франківська на посаду керівника відділу превентивної діяльності, 27 серпня він дав коментар.

«По цьому факту було проведене службове розслідування. Мене було притягнено до дисциплінарної відповідальності та вибрано міру покарання у вигляді суворої догани. В мене в руках була страйкбольна граната. Зрозумівши її технічну несправність, мною було прийнято рішення кинути піротехнічний засіб у коридор перед тим пересвідчившись, що там нікого немає», – коментує Олександр Вовченко.

Вовченко також заперечує чутки про те, що в нього була сварка з колегами, а також те, що вони розпивали алкоголь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Оптимістка Показати IP 28 Серпня 2019 10:43
Гарна легенда. Хтось файно відмазку придумав
кєборг Показати IP 28 Серпня 2019 10:49
"не пойман - не вор"
Валерій Показати IP 28 Серпня 2019 10:59
А якщо він буде серед людей на вулиці - хто дасть гарантію,що він не жбурне бойову гранату в натовп просто так?
Слава Україні до Валерій Показати IP 28 Серпня 2019 11:24
Купив диплом про вищу освіту. Є золоте правило - зі зброєю слід завжди поводитися, як із зарядженою. Закон України "Про національну поліцію" чітко регламентує провила поводження зі зброєю. Нормальні люди лишають ту поліцію, якою керують "мудаки". Чи мав право кидати в коридор? Ст. 356 Кримінального кодексу України. Самоправство.
777 Показати IP 28 Серпня 2019 11:33
Блин.вот таким идиотам дают боевое оружие.... Оно может и убить кого нибудь.мозгов то нет.
биль Показати IP 28 Серпня 2019 11:43
лелюков колись накрив тілом а тобі слабо ...... звільнити і забути бо слідуючий вльот буде крутіший
Колишній Показати IP 28 Серпня 2019 11:59
Де ВВБ? Де ІОС? Чому в службовому кабінеті знаходиться якась граната? Бардак повний.....
кєборг до Колишній Показати IP 28 Серпня 2019 12:27
іOS - інспекція особового складу :) це ппц :)
лінивець Показати IP 28 Серпня 2019 12:01
коротше кажучи поліція перетворюється в старих добрих ментів-що не кажіть а ментальність не переможна)))))))
старий до лінивець Показати IP 28 Серпня 2019 14:02
В нас такого небуло
Оптимістка Показати IP 28 Серпня 2019 12:27
Чекати чергового вибрику в Івано-Франківську?
УКРОП Показати IP 28 Серпня 2019 13:10
Зате очі горять і хочуть змінювати країну
скептик Показати IP 28 Серпня 2019 13:12
а довідку від психіатра він має ?
Совість Показати IP 28 Серпня 2019 13:12
Якби не Вовченко, то по Буховцю 9 місяців справляли уже, от він і прикрив собою їх жопи... Класно мати такого керівника який прикриє в любій ситуації... до цього ніхто не міг додуматись????
007 Показати IP 28 Серпня 2019 13:29
До Оптимістка!!.На Волині коментарі пиши.добралась до Франківська. Ніде такого паскудства не пишуть,як на Волині.жаль що в нас такі добрі люди є .Вовченко мужня і хоробра людина,а ти зашифрувалась і думаєш геройка .З ним пропрацював пліч о пліч і знаю цю людину. В Сарнах був,в АТО був .товаришів не кидав. Хай пацани пишуть (бо заздрять)не кожному бути на його місці. А тобі що до того?,???? Спати краще будеш?.
Оптимістка до 007 Показати IP 28 Серпня 2019 17:07
Що паскудного я написала відносно Вовченко? До Франківська ще не" добиралась", хоча там була - славне місто! За кожний вчинок потрібно відповідати. І хороша людина може оступитись.
Оптимістка до 007 Показати IP 28 Серпня 2019 17:09
ви теж не шифруєтесь)
Оптимістка до 007 Показати IP 28 Серпня 2019 17:58
ми з вами на ти не переходили. Дякую, що переживаєте за мій сон!
Слідчий Показати IP 28 Серпня 2019 13:39
В міру своєї професії "слідчий" можу сказати що усе заказуха. По-перше, пройшло пів року з моменту події. По-друге, на відео троє людей, чому питання тільки до однієї особи? По-третє, двом іншим з відео дуже комфортно мовчати і що усе зійшлось на одній особі, хоча відповідальність лягає на усіх трьох (вони могли зупинити, викликати відповідні органи, а так-як вони цього не зробили, то можливо винні і вони самі, або являються ПРИЧИНОЮ даних наслідків). По-четверте, в міру професії я уважно ставлюсь до деталей - можливо це був замах на вбивство (хто приніс, хто дав несправний засіб, які були передумови). Якщо усе це не розглядається, одне можу сказати з впевненістю - Вовченко комусь заважає!!!! І це ФАКТ!
007 Показати IP 28 Серпня 2019 13:45
До скептик. Ти що психіатр? Розумієшся в людях
До совість Показати IP 28 Серпня 2019 13:52
Є добрі люди на Волині.Вовченко мужньо на камеру розказав те що не робив.Взяв те що не робив.На відео не фіга не видно.
Правда Показати IP 28 Серпня 2019 15:04
Як би цей мудак Вовченко розказав правду як на п'яну голову разом із такими ж мудаками заступниками чудакували і кинули умисно гранату, що частково видно на відео, що іх було троє, їм би "шили" кримінал. Перевірка встановила як дійсно було, але Фацевич кум зам'яв, хоч усіх трьох по виганяли з посад, а треба було вигнати з поліції.
666 Показати IP 28 Серпня 2019 15:34
Щось Вовченко не догодив системі, хочуть злити людину...
Бабах Показати IP 28 Серпня 2019 15:45
Коридор. Шість ніг. Граната. Чи був там пан Вовченко взагалі? Видно точно, що Тіріон Ланістер не був присутнім. Все. Схоже що комусь заважає. Якась патрульна, з іншого краю країни вирила відео. Чому саме зараз? Так давай ще відосики на VHS. У самої справи не добре? Чи була мета незаконного збагачення? А диванні експерти завжди знайдуться, у своєму оці і брєвна на бачать. Тримайтеся пан Вовченко. Особисто не знайомі, але про Вас як людину чесну і справедливу чув.
Селянин Показати IP 28 Серпня 2019 19:46
Повилазили захісники з мусорних баків
Патрульнй Показати IP 28 Серпня 2019 21:33
довго, але прошу дочитати... коли в Києві тільки запустилась патрульна, перші дні роботи...виклик: "безхатчинко лежить серед проїжджої частини", я з екіпажем приїжджаємо на виклик, і справді лежить безхатченко,да ще й в крові на дорозі. Я... новий поліцейський беру аптечку і починаю надавати першу мед.доп. В цей час думаю, який я молоець, напевне мене похвалять... тут і преса приїхала (вони перший місяць за нами весь час їздили), сфотографували ситуацію і поїхали. Проходить пів дня, телефонує до мене дружина вся в паніці, і каже: "Навщо ти побив безхатчинка", я в повнму шоці кажу, що ти таке придумала, вона скидає мені новини Києва, де патрульний побив безхатчинка, а на фото я, руки мої в крові, а на задньому фоні - той безхатчинко. Ну і куча відгуків: яке я падло, монстр в погонах і т.д. Я відразу до керівництва розпоідаю ситуацію (показали відео з камери, покази екіпажу, що зі мною був) ну усе добре, усі посміялися і розішлись. А я то зірка інтернету! Колеги ходять з боку косяться, клічку дали "Бомж", рідні і знайомі усі в шоці та й самому це усе витримати тяжко. Я піхдхожу до свого керівника і кажу, що хочу дати коментар, щоб вони мене підтримали,відноили репутацію... А командир мені сказав золоті слова: "якщо ми будемо відповідати на весь бруд преси, то не буде коли служити, ми знаємо правду і цього достатньо тобі для подальшого несення служби". І тоді я заспокоївся, наплював на усе і усе воно забулось. По даній ситуації я бачу те саме. Хтось викинув уривок відео який йому найзручніший (так-як і мене колись з руками в крові), але ми - люди , не знаємо багато чого, що уло до цього уривку ( дозвольте, навиду приклад: можливо це якийсь патрульний чи громадянин вирішив отомстити чи налякати керівництво і закинув їм засіб, а ті хто на відео встигли його спіймати і потім уже кинути в безпечну сторону; можливо справді був замах...) ми не знаємо передумов і нам вони не потрібні. Було слідство, може когось і зільнили, а когось просто покарали. Повірье, нашому керіництву відомо більше і вони виносять вирок справедливо! А повідомляти про дану ситуацію людей - вони не зобовязані ! Ви ж не знаєте в якому місті скільки прийшло на службу в стані алкогольного спяніння, чи хто неправильно заповнив постанову, чи хто вїхав в забор, вибачте, але це внутрішні справи і якби не було слідства, так це скрили щось, а тут усе по закону, як має бути. І коментар був даний правильно, вірю цій людині бо я сам був в його шкурі! Ніколи не вірьте коротким уривкам (і в новинах те саме, хто був в АТО мене зрозуміє, ми новини навіть і не диимось). А цій людині про яку пишуть - бажаю тільки терпіння! І в справедливості нашого керівництва я ні каплі не сумніваюсь. Впевнений що справжні виновні - покарані, і можливо це ті двоє інші на відео...Але знову, хто там ми не знаємо...
Полісмен Показати IP 28 Серпня 2019 22:14
Подія була, якщо по чесному непотрібно було замовчувати. А замовчило все керівництво від гунп до міністерства, і ввб та інші... то потрібно задуматись про правду і чесність поліції перед громадськістю... і як після цього комусь в поліції вірити а особливо керівництву...
Боб Показати IP 29 Серпня 2019 08:47
Синку та ти с*** Герой!!!
До Боб Показати IP 29 Серпня 2019 10:09
А ти,,батьку,,хто???? Чого судиш?якщо роки є за плечима то мудрість включай а не дурку!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus