USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Воїнам волинської бригади на передовій вручили державні нагороди

18 Вересня 2022 06:46
Князівським драконам-богам війни на передових позиціях вручили державні, відомчі нагороди та відзнаки командира 14 ОМБ імені князя Романа Великого.

Про це інформують у бригаді.

Окрім цього, під час урочистості волонтери Олег Ганжа та Олег Хрипун вручили Князівським артилеристам іменний мотиваційний прапор бригадної артилерійської групи, фронтовий пікап та купу потрібних на фронті «ніштяків», серед яких потужний дрон.

Як повідомляється, в свою чергу воїни вручили волонтерам фронтові подарунки, а капелани Князівської бригади урочисто освятили іменний артилерійській стяг, а його копії подарували усім дивізіонам бригадної артилерійської групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уточнюю Показати IP 18 Вересня 2022 08:41
Не на передовій а на ділянках пророриву, бригада тепер веде НАСТУП

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus