USD 40.75 41.10
  • USD 40.75 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Впровадять енергозбереження за грантові гроші?

25 Червня 2012 14:47
Волинська область має шанс залучити 1,2 мільйона гривень грантових коштів на енергозбереження.

Про це під час оперативки 25 червня заявив губернатор Волині Борис Клімчук, - повідомляє прес-служба ОДА.

Клімчук розповів, що Волинь є пілотною областю із впровадження мікропроектів програми ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Рішенням міжнародної організації на Волині відберуть 6 мікропроектів із максимально допустимим обсягом фінансування програми – 20 тисяч євро.

Ця сума повинна складати не більше 70% вартості проекту з енергозбереження. Решту коштів мають виділити місцеві бюджети та громада, зацікавлена в економії енергоресурсів.

Губернатор додав, що сільські та селищні голови, зокрема з Рожищенського, Любомльського та Іваничівського районів, повинні взяти активну участь у написанні цих проектів. Адже це – хороша можливість залучити грантові кошти на розвиток їхніх територій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Pavel_CZE Показати IP 25 Червня 2012 16:42
Ні нам таке не підходить! Волинь має певний об'єм газу який ТРЕБА використати і за це заплатити Росії, а енергоефективніть то для клятих капіталістів :-) Тай нахіба ті атомні електростанції нам правда?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus