USD 40.90 41.20
  • USD 40.90 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.16 10.45

Втікав від поліції, бо випив дві склянки: на Волині у водія-гонщика відібрали права

10 Липня 2023 06:21
На Волині водія, який п’яним втікав від поліцейських, оштрафували на 17 тисяч гривень. Чоловік також рік не матиме права сідати за кермо.

Відповідну постанову ухвалив Камінь-Каширський районний суд.

З матеріалів справи відомо, що правопорушення трапилося після опівночі 24 травня на автодорозі Р-14 між селами Рудка Червинська та Тоболи. Водій «Ауді 100» Олександр С. не виконав вимогу працівників поліції про зупинку. Його затримали після переслідування шляхом утворення штучного затору.

Читати ще: У Луцьку на Соборності п’яний водій Volkswagen влаштував перегони з патрульними

Як з’ясувалося, керманич легковика був п’яним, результат драгера – 1,90 проміле, що майже у десять разів перевищує допустиму норму.

Свої дії під час розгляду справи Олександр С. пояснив тим, що втікав від поліції, бо злякався, адже перед тим випив два стакани спиртного.

Суд визнав водія винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 130, ч. 1 ст. 122-2, оштрафувавши на 17 тисяч гривень та на рік позбавивши водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus