USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Втратив свідомість за кермом: подробиці смертельної ДТП у Києві

30 Жовтня 2020 19:05
Водій позашляховика, який 30 жовтня врізався в натовп у центрі Києва, заявив, що йому стало погано за кермом і він втратив свідомість.

Про це OBOZREVATEL розповів радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. Нагадаємо, Land Rover збив на смерть двох осіб на майдані Незалежності, також є постраждалі.

"Водій – 66-річний чоловік. Він заявив, що прийшов до тями тільки коли вже все сталося. Тобто, далі йому буде пред’явлено звинувачення за статтею 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового слідства будуть проведені експертизи, які повинні дати відповідь – що сталося. Чи не був він під дією лікарських препаратів, алкоголю, наркотиків", – розповів Геращенко.

За кермом Land Rover, який скоїв смертельну ДТП на Майдані Незалежності, був киянин, пенсіонер 1954 року народження на прізвище Назаренко, про це стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел.

Дані про водія підтвердило також джерело видання «Страна». Попередньо, майже п’ять років киянин працював у Комісії з цінних паперів та фондового ринку, займався створенням IT-інфраструктури у відомстві.

Також чоловік був головою колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України. Крім того, координував роботу підприємств у структурі Комісії та питання їх бюджету.

Із відкритих даних випливає, що в 2014 році він потрапив під люстрацію й покинув комісію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 30 Жовтня 2020 20:42
Бідне нещастя, на держслужбі на "ровер" заробив, ну майже Кобєлєв з "американською мамою!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus