USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ви – янголи, що оберігають дитинство». У Луцьку відзначили працівників дитячої лікарні

2 Червня 2021 11:01
1 червня, у День захисту дітей, для маленьких пацієнтів Волинського обласного територіального медичного об’єднання влаштували справжнє свято з аніматорами, майстер-класами, фотозоною та безліччю повітряних кульок.

У медичному закладі кажуть: незважаючи на те, що діти потрапили на лікування, свято має лишатися святом. Тож на майданчику перед лікарнею був справжній гармидер. Діти залюбки бавилися, брали участь в іграх, разом з батьками насолоджувалися виступами дитячих колективів.

Відвідали захід і учасники конференції з обміну досвідом у сфері впровадження системи перинатальної допомоги на обласних рівнях, що саме цього дня відбувалася у стінах медзакладу.
Не обійшлося свято й без урочистостей. Так, голова обласної ради Григорій Недопад нагородив почесними грамотами працівників КП «Волинське обласне територіальне об’єднання захисту материнства і дитинства».

«Ви – янголи, які оберігають, лікують та з усмішкою відправляють малечу додому. Тож бажаю, аби і ви, і ваші пацієнти лишалися здоровими та щоб над вами завжди було мирне небо», – звернувся до учасників дійства Григорій Недопад.
Також цього дня грамоти та подяки медичні працівники отримали від Волинської облдержадміністрації та Луцької міської ради. Їх вручили заступник голови ОДА Ігор Чуліпа та заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк.
«Ця подяка – не лише мені. Це подяка усьому колективу Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства. Адже тільки робота в команді дає хороший результат», – отримуючи подяку Луцького міського голови, зазначила генеральна директорка медичного закладу Ірина Горавська.
А наприкінці урочистостей дітлахи випустили в небо яскраві кульки, загадавши найзаповітніші бажання.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus