USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Янголи в білих халатах»: у Луцьку вітали медиків Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства

18 Червня 2021 22:28
18 червня, напередодні Дня медичного працівника, у Волинському обласному територіальному об’єднанні захисту материнства і дитинства відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

У святково прибраній актовій залі медичної установи цього дня було багато квітів, усмішок та щирих емоцій, лунало безліч теплих слів на адресу тих, кому щодня доводиться рятувати дитячі життя.

До участі в святі було запрошено голову Волиньради Григорія Недопада, учасницю Наглядової ради об’єднання, заступницю керуючого справами, керівницю відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату Волинської обласної ради Мирославу Якимчук та інших поважних гостей.
Вітаючи колег з професійним святом, генеральна директорка об’єднання Ірина Горавська зазначила: усі, хто зібрався у залі, причетні до однієї великої справи – медицини.
«Лікарі, медичні сестри, усі, хто їм допомагає, – святі люди, – додала вона. – Це й наші безпосередні керівники, і ті люди, які допомагають нам фінансово. Ті, хто обрав медицину, це люди, які прагнуть творити добро. Сьогодні, дивлячись у ваші очі, я відчуваю момент істини: ми все робимо правильно, ми – команда. І щиро вдячна вам за це. Колись владика Михаїл мені сказав: «Я хочу, щоб до вас приходили збентежені, а від вас виходили щасливі». І я теж бажаю, щоб наші пацієнти йшли від нас щасливими та впевненими».
Читати ще: Напередодні Дня медика на облік в перинатальному центрі у Луцьку стала тисячна цьогоріч вагітна

Вона також розповіла, що фаховість колективу медзакладу належно оцінили не тільки на обласному, а й на всеукраїнському рівні.

«Грамоти, які вручали на урочистостях в обласній раді, – це грамоти вам», – звернулася Ірина Іванівна до колег.

А також повідомила, що Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства – єдиний в регіоні заклад, нагороджений орденом святого Пантелеймона у номінації «Найкращий заклад охорони здоров’я».
Ірина Горавська подякувала колегам за самовіддану працю та побажала професійного зростання, здоров’я, злагоди в колективах і родинах.

До вітальних слів долучився й голова Волиньради Григрій Недопад, подарувавши медикам білі троянди та символічну емблему закладу, яку вирізали з дерева учні одного з профтехучилищ. Він також нагадав, що нинішня каденція обранців громади свою п’ятилітку присвячує саме дитячій лікарні.
«У найближчі кілька років на персонал лікарні та пацієнтів чекає ще багато поліпшень, – пообіцяв він. – Немає більш гуманної професії, яка несе зцілення і надію. І ця місія є надважливою саме для вашого медичного закладу, де народжуються нові життя й отримують висококваліфіковану медичну допомогу наші діти».
«Сьогодні я відверто можу зізнатися, що пишаюся тим, що є членом наглядової ради такого закладу разом з народними депутатами від Волині, – зазначила Мирослава Якимчук. – А сьогодні я хочу щиро привітати вас із прийдешнім професійним святом та побажати міцного здоров’я вам та вашим родинам. Хай Бог дарує вам терпеливість і розуміння до тих людей, які до вас приходять. Хай завжди у вас знаходяться ті слова, щоб полікувати і тіло, і душу. Дякую вам за вашу працю».

Не обійшлося цього дня й без приємних сюрпризів. Зокрема почесними грамотами та грошовими преміями нагородили багатьох медичних працівників об’єднання.
А святкову атмосферу для гостей створювали заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець та юні учасники вокальної студії Spivanochka Show під керівництвом Тетяни Ярошик.
Фінальним акордом свята стала презентація танцювального флешмобу, яким працівники Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства привітали колег із прийдешнім професійним святом.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus