USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ви станете жебраком: Портнов пообіцяв повернути активи Порошенка державі

11 Квітня 2019 17:33
Юрист і екс-заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов звернувся до чинного президента країни Петра Порошенка.

За його словами, найближчими роками він і його юридична команда будуть займатися поверненням активів і коштів Порошенка державі.

«Петро Олексійович, не забувайте, вся наша юридична команда в найближчі роки буде підпорядкована тільки одному питанню – виявленню по всьому світу і поверненню державі всіх ваших коштів і активів. Ми найбільш мотивовані люди і з нами ніяк не можна домовитися. Ви станете жебраком», – написав Портнов у своєму телеграм-каналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
User Показати IP 11 Квітня 2019 17:44
Ого, який хоробрий дядько. Де ж ти, питається, всі ці 5 років президентства Порошенка був разом зі своєю юридичною командою? Чомусь такі борцуни за справедливість тільки зараз повилазили, коли Порошенко явно іде на дно і не зможе дати здачі.
Resu до User Показати IP 11 Квітня 2019 19:49
Він то хоробрий. А ти хто? Ти ж голосував за Пороха, борцун за ЖИТТЯ ПО НОВОМУ зі харантом баригою то і тішся ним. Я за Пороха не голосував ні тоді ні зараз бо знав хто він такий насправді із часів КОРПОРАЦІЇ БОГДАН.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus