USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Ви вкрали цю перемогу!»: Вірастюк склав присягу нардепа під крики колег «Ганьба!»

15 Червня 2021 11:02
Представник «Слуги народу» Василь Вірастюк у вівторок, 15 червня, склав присягу народного депутата в Верховній Раді під крики «Ганьба». Нардеп від Луцька та лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця з трибуни Верховної Ради заявив, що «Слуги народу» вкрали цю перемогу, таким чином обікравши народ Прикарпаття. Адже за попереднім підрахунком перемогу на окрузі з більшістю голосів мав отримати Олександр Шевченко.

«Ви перевершили Партію регіонів», – заявив з трибуни після Вірастюка Ігор Палиця, звертаючись до «Слуг народу».

«Ви вкрали цю перемогу, ви обікрали народ Прикарпаття. Хочу вам, друзі мої, сказати, що народ України все пам’ятає і все бачить. І те, що у нього забирають, він обов’язково прийде і поверне собі», – сказав Ігор Палиця.
Нагадаємо, 28 березня на Івано-Франківщині відбулися проміжні вибори народного депутата у 87-му виборчому окрузі з центром у Надвірній. Тут балотувалися 14 кандидатів.

4 квітня на сайті ЦВК з’явилися дані 100% протоколів ДВК, згідно з якими перемогу на довиборах до ВР у 87-му окрузі здобув кандидат від партії «Слуга народу» Вірастюк. Проте, відповідно до даних з дільниць, більшість голосів набрав Олександр Шевченко.

Поліція порушила 17 кримінальних проваджень стосовно ймовірних порушень під час проміжних виборів в окрузі № 87.

5 квітня ЦВК прийняла до подальшого розгляду й опрацювання протокол ОВК про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 87, проте 12 квітня зобов’язала уточнити його з урахуванням рішень судів.

Велика палата Верховного Суду постановою від 1 травня скасувала протокол ЦВК від 22 квітня, яким переможцем на виборах до Верховної Ради в окрузі № 87 визнано Вірастюка.

На засіданні 19 травня на виконання постанови Великої палати Верховного Суду ЦВК встановила результати виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87. Проте 21 травня кандидат Олександр Шевченко оскаржив дії ЦВК, протокол та окремі пункти постанови комісії. Верховний Суд розглянув цей позов та 23 травня частково задовольнив його – скасував пункти 1-2 постанови та протокол ЦВК від 19 травня.

ЦВК 25 травня повідомила, що оскаржила рішення Верховного Суду.

5 червня Велика палата Верховного Суду залишила в силі протокол ЦВК про результати виборів до Верховної Ради у 87-му окрузі, згідно з яким перемогу здобув Вірастюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Шрек Показати IP 15 Червня 2021 11:59
Ще дасть КОманда ЗЕЛенського народу і молочка і сметанки.
Карабас до Шрек Показати IP 15 Червня 2021 12:14
Так як і Петья давав... Всі однакові і немає світла у кінці тунелю :(
Ільф Петров до Карабас Показати IP 15 Червня 2021 14:27
Пєтя, бувши завгоспом, не тільки соромливо крав і "племінників" підхарчовував, а ще й бабульок утримував.
Ого до Ільф Петров Показати IP 15 Червня 2021 16:34
Завгоспом був ваш колишій шеф-шапкокрад. Ви тролику щось сплутали.
! до Карабас Показати IP 15 Червня 2021 16:33
І не забувайте, що Порох вбив рідного брата, в Молдові, у 90х.
ABC Показати IP 15 Червня 2021 15:29
Ганьба зеленим шмарклям. Мене дивує інше: чому у них ще досі 30% підтримки? Невже люди до цих пір не бачать, хто є хто?
12 до ABC Показати IP 15 Червня 2021 23:40
Не факт, що 30 відсотків підтримує, соціологічні опитування у переважній більшості є замовними. Створюють видимість для інших, бачите - люди за, тому задумайтесь, підтримуйте! Ну а ті, що насправді підтримують, як мінімум, викликають здивування у такій своїй позиції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus