USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський з'явився у чаті далекобійників, що перевантажують фури, і пообіцяв, що буде боляче

23 Червня 2020 17:48
Президент Володимир Зеленський закликав водіїв-далекобійників не шукати шляхи для проїзду з перевантаженими транспортом українськими дорогами.

Про це він сказав у відеозверненні в закритій групі у Viber, відео якого і скрін з чату поширив журналіст Сергій Грішин, пише Громадське.

«Ви знаєте, ми тут робимо «Велике будівництво» в країні, будуємо тисячі доріг, думаємо, як побудувати, згідно з планом, як в цьому році все встигнути, де взяти ці гроші. І вже будуємо, і вже багато доріг збудували. Не знав, що є така проблема, як зберегти дороги», – сказав Зеленський.
За його словами, українськими дорогами їздять різні перевантажені машини, водіям яких «все одно, що держава витрачає на один кілометр державних доріг приблизно $1 млн».

Зеленський нагадав, що існує домовленість зі Службою безпеки, Національною поліцією, з Державтоінспекцією зробити пропускні пункти й не було перевантаження автомобілів.

«Але все одно не можемо зрозуміти – як-то вони об’їжджають. То вони вночі перевантажені їдуть і розбивають дороги, то чомусь об’їжджають центральні дороги», – каже він.

Глава держави уточнив, що знайшов у соцмережах групу під назвою «ГВК-Весовой контроль», у якій 17 864 людини, і долучився до неї.

«Подивився, як далекобійники один одному говорять, куди їхати, куди не їхати... Чесно кажучи, розвеселили ви мене. Хотів би вам сказати, що ви, хлопці, – засранці. Ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви допомагати не можете, то хоча б трішки не заважайте. Добре? Тому що все одно всі чати ми знайдемо, і вас також знайдемо, і буде боляче», – попередив він водіїв великогабаритного транспорту.

Нагадаємо, сьогодні, 23 червня, президент Володимир Зеленський утворив Координаційну раду з реалізації програми «Велике будівництво» як консультативно-дорадчий орган.

«Велике будівництво» – спільний проєкт президента та уряду, який передбачає спорудження доріг та інфраструктурних об’єктів по всій країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Остап Вакарчук Показати IP 23 Червня 2020 18:17
Правильно Зеленський В.О. сказав щодо водіїв супервантажних автотранспортних засобів. Водії цих автомашин не тільки засранці, а й настоящі диверсанти які спрямовують свої дії на руйнування або пошкодження об'єктів транспортної інфраструктури, що призводить до заподіяння значної майнової шкоди державі.
скептик Показати IP 23 Червня 2020 19:13
тих фурщиків НЕ треба штрафувати. поставити на штрафмайданчик з оплатою 1000 грн за 1 годину і заставити розвантажити фуру
Психолог Показати IP 23 Червня 2020 19:37
У нормі він мав би плакати.
Ирина Показати IP 23 Червня 2020 19:52
Что-то я не поняла, когда Оно записывало видосик - то было трезвое или под шафэ?
скептик до Ирина Показати IP 23 Червня 2020 21:52
під шофе чи під марівановною ?
123 Показати IP 23 Червня 2020 20:21
Скільки нам слухати цей постійний брєд.Це президент....
скептик до 123 Показати IP 23 Червня 2020 21:53
73% кажуть що такі да
Не голосував Показати IP 23 Червня 2020 23:08
Але чомусь соромно. За кордоном прикинусь білорусом. Спеціально вивчу кілька приколів.
Правда Показати IP 24 Червня 2020 07:57
Боже,врятуй Україну,яку захопили пройдисвіти і шахраї.Надіюсь він дасть нам шанс виправити це непорозуміння,а чи скористаємось...
ой Показати IP 24 Червня 2020 10:14
Україну вже десять років назад пройдисвіти захопили. порошенко і ющенко не ліпші. продали україну з потрохами. а ці зараз дороги строять щоб краще ліс і чорнозем було вивозити.
скептик до ой Показати IP 24 Червня 2020 15:23
україну впродовж кількатисячолітньої історії захоплювали різні пройдисвіти. останніми були козломорді мусковіти
ага до скептик Показати IP 25 Червня 2020 09:21
але не забувайте що поляки і турки теж захоплювали. і німці теж.. Ми як ласий шматок для сусідів у всі часи.
Лучанка Показати IP 24 Червня 2020 10:16
Поліція собі їздить і нічого не робить,фур не зупиняють. Вони їздять перегружені,особливо в жару,тому дороги і нема!!! Нехай як за кордоном - штрафують за перегруз!!!! І поліція не сидить на місці і не робить безпредел так як зараз по деяких містах України!!! Їх взагалі хоть хтось конролює???В мене таке відчуття що в них вседозволеність безлімітна!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus