USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вибори 2019: камер спостереження на дільницях не буде

15 Березня 2019 16:36
На виборчих дільницях під час виборів президента не буде камер відеоспостереження.

Це не передбачено законом про вибори президента – пояснив заступник голови ЦВК Євген Радченко на прес-конференції, пишуть Факти.

За його словами, раніше дійсно існувала така практика, але вона виявилася неефективною.

"На це було витрачено 996 млн грн, було куплено 32 тис. з гаком програмно-апаратних комплексів…В результаті, з більш ніж 30 тис. таких комплектів було здійснено трохи більше 180 тис. заходів у систему – приблизно 7,5 раз на кожну виборчу дільницю люди заходили подивитися", – розповів Радченко.

Водночас представник ЦВК додав, що місцеві органи влади мають право встановлювати камери в своїх приміщеннях, в яких будуть виборчі дільниці, але виключно з міркувань безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Березня 2019 20:59
Значить тепер можна фальсифікувати результати?
Анонім Показати IP 17 Березня 2019 02:30
ЦЕ ЩОБ БУЛО НЕВАЖНИМ ЯК ЛЮДИ ПРОГОЛОСУЮТЬ А ЯК "правильно" порохоботська виборча злочинна комісія ЗА ЗЛОДІЯ петька порошенка скритно без відеоспостережень "голоси" ганебно сфальсифікують.....І все це беззаконня спровокує стихійну появу третього майдану найстрашнішого за всі попередні майдани і фізичний кінець пороха ще гірший за каддафі........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus