USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вибори, бюджет, помісна церква: про що на Волині говорили з нардепом

28 Вересня 2018 12:47
Під час робочого візиту до Любешівського району народний депутат Ірина Констанкевич в приміщенні місцевої школи провела зустріч з громадою села Бихів, адже проблем тут не менше як у інших.

Найперше парламентар відзвітувалася перед громадою за зроблене, адже переконана, що кожен депутат повинен їхати до людей, що надали йому «мандат довіри», йдеться на сайті нардепа.

За два роки роботи в парламенті Ірині Констанкевич вдалося залучити на свій округ більше як 46 мільйонів гривень. За оцінками громадських організацій нардеп від 23 округу входить до найактивніших депутатів парламенту, а це: десятки законопроектів, сотні реалізованих соціальних проектів, тисячі звернень від людей і десятки тисяч подоланих кілометрів доріг волинського Полісся задля безпосереднього спілкування з громадами.

Ірина Констанкевич переконана, що таке спілкування з людьми дає можливість дізнаватися про реальні проблеми волинського Полісся та допомагати у їх вирішенні.


Та попри все у Бихові, як і у кожному селі, проблем вистачає, адже у кожного болить своє. Серед найважливіших питань, як турбують місцевих мешканців – створення помісної церкви, бездоріжжя, низькі заробітні плати та пенсії і багато іншого.

«Сьогодні на рахунках НАК «Нафтогаз України» лежить 9 мільярдів гривень, які вони заробили обдираючи нас із вами, то можна було б направити їх на українську освіту та медицину, але швидше за все вони осядуть в чиїхось кишенях», - обурювалася Ірина Констанкевич.

Жителі села Бихів кажуть, що тепер добре зважуватимуть за кого голосувати, адже допоки одні їдуть до людей аби почути їх проблеми, допомогти, інші – наживають чималі статки розкрадаючи державу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Вересня 2018 18:16
Я за неї голосувала. Чесно кажучи, вважаю, що не помилилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus