USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вибори старост у Литовезькій ОТГ: перемогу здобули укропівці

18 Березня 2018 22:58
18 березня вперше на Волині у Литовезькій об’єднаній територіальній громаді відбулися вибори старост. Зокрема, старосту обирали у селах Заставне, у селах Заболотці та Біличі, а також у Мовниках та Кречеві.

Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.

На посаду старости Мовниківського старостинського округу (села Мовники та Кречів) балотувалася Юлія Мельник (самовисування).

По Заболотцівському округу (села Заболотці та Біличі) – Олександр Цибуховський (УКРОП) та Анатолій Райко (самовисування).

На посаду старости Заставненського старостинського округу (село Заставне) претендувала Ольга Райко (УКРОП).

Згідно із паралельним підрахунком голосів виборців, який здійснює Волинська обласна організація політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», на виборах старост у двох округах перемогли укропівці.

За кандидата на старосту Мовниківського старостинського округу самовисуванку Юлію Мельник проголосувало 247 виборці, ще 28 бюлетенів були визнані недійсними.

По Заболотцівському округу перемогу здобув укропівець Олександр Цибуховський. За нього проголосувало 483 виборці. За Анатолія Райка віддали голоси 95 виборців. Ще 15 бюлетенів виборча комісія визнала недійсними.

У Заставненському старостинському окрузі перемогу здобула Ольга Райко, укропівка. За неї віддали голоси 362 виборці, 10 бюлетенів були недійсні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 18 Березня 2018 23:39
А Свобода шо?
До Толіка Показати IP 19 Березня 2018 08:32
А "Свобода" має саме пряме відношення до виборів, бо "Укроп" свободно виграв ті вибори !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus