USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Вибори в Луцьку відкладають для дестабілізації ситуації в місті, - Ігор Гузь

11 Липня 2017 14:45
Сьогодні депутати Верховної Ради у ході трьох голосування не підтримали рішення про проведення виборів міського голови в обласному центрі Волині.

На думку народного депутата України Ігоря Гузя, вибори в Луцьку відкладають для дестабілізації ситуації в місті. Про це він заявив під час засідання Верховної Ради 11 липня. Відео опубліковане на сторінці нардепа у Фейсбуці.

Напередодні голосувань Ігор Гузь закликав колег усіх фракцій та партій підтримати це рішення, адже Луцьк потребує легітимного керівника.

«Громада Луцька вимагає провести вибори на 24 вересня.

Це обласний центр. Так, сталося, що помер міський голова. У нас є проблеми. Міняються секретарі. Є протиріччя. Місто не може бути без міського голови. Я прошу, як житель Луцька, як людина, яка там живе, підтримати вибори в обласному центрі, населення кого становить 218 тисяч», зазначав нардеп.

Як показують результати по фракційного голосування, за призначення виборів Луцького міського голови 24 вересня група «Воля народу»

не дала жодного голосу, фракція БПП дала менше половини голосів. Із цих результатів мають бути зроблені висновки, наголошує Ігор Гузь.

«Як, я і казав, вибори в Луцьку будуть намагатися відкласти з метою дестабілізації ситуації в місті... Три голосування: 194, 216 і 193 голоси. БПП - менше половини голосів фракції, група "Воля народу" - нуль. Висновки робіть самі», - прокоментував рішення парламентарів Ігор Гузь.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, кому вигідне затягування вибрів Луцького міського голови. Зокрема, йшлося про те, що у деяких політичних сил не готові кандидати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus