USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вибух в порту Бейрута: 25 людей загинули, більше 2,5 тис. поранені

4 Серпня 2020 22:20
В результаті вибуху в Бейруті загинули понад 25 осіб.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Лівану Хасан Хамад, передає 112. ua.

«Міністр охорони здоров’я Лівану Хасан Хамад каже, що більше 25 осіб були вбиті і більше 2500 поранені», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 4 серпня, в районі порту Бейрута стався потужний вибух. За попередніми даними в порту могла вибухнути селітра. Повідомлялося, що загинув генеральний секретар партії «Аль-Катаїб» Назар Наджар’ян.

Раніше повідомлялося, що вибух стався на складі конфіскованої вибухівки. Глава ради безпеки Лівану спростував версію вибуху піротехніки у порту, заявивши, що це були інші вибухові речовини.

Сам вибух в порту вже порівняли з ядерними ударами по Хіросімі і Нагасакі. Його вибухова хвиля досягла острова Кіпр, який знаходиться приблизно в 250 км від Бейрута по морю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus