USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибираємо якісні кросівки від магазину Extrem Style*

20 Березня 2020 08:59
Вибір кросівок – відповідальна справа, адже від якості та зручності взуття залежить комфорт пересування. За посиланням https://extremstyle.ua/ru/catalog/krossovki можна купити кросівки від надійних виробників, у якості яких можна і не сумніватись. А от щоб взуття виконувало покладені на нього завдання, необхідно вже приділити увагу характеристикам: навіть найкращі кросівки не будуть тішити, якщо обрати їх без урахування найважливіших критеріїв.

ПРИЗНАЧЕННЯ КРОСІВОК: СПОРТ, ТУРИЗМ ЧИ ПОВСЯКДЕННЕ НОСІННЯ

Якщо взуття необхідне для занять спортом, тут все просто: слід купувати одну з моделей, спеціально розроблену для того чи іншого виду активності: фітнесу, футболу, тенісу та ін. Якщо взуття планується купувати для постійних тренувань, варто проконсультуватись із тренером: спеціаліст допоможе підібрати дійсно вдалу пару.

Туристичні кросівки не варто замінювати спортивними чи тим паче повсякденними: в поході необхідна підвищена надійність. Вони мають бути легкими, щоб не викликати втоми при тривалому переході, і при цьому міцними, адже туризм і значні навантаження часто є синонімами.

А до взуття на кожен день висувається єдина вимога: щоб воно добре підтримувало стопу, забезпечуючи зручність, і тішило стильним виглядом.

МІСЦЕ ВИКОРИСТАННЯ І СЕЗОННІСТЬ

Кросівки відрізняються за типом поверхні, для пересування якою вони призначені. Так, існують варіанти для бігу по асфальті чи м’якому ґрунті, подоланню пересічних місцевостей, роботи в тренажерному залі зі штучним покриттям і т.д. Якщо кросівки відносяться до класу «аутдор», тобто, призначені для носіння за межами приміщення, обов’язково треба вибирати кросівки за сезонністю: літні, демісезонні або зимові.

РОЗМІР: ФАКТОР, ЯКИЙ МАЄ ЗНАЧЕННЯ

Розмір має точно відповідати розміру стопи, однак є нюанси. Так, влітку від спеки стопа може набрякати, тому варто, щоб розмір був приблизно наполовину більшим від звичайного (37,5 замість 37 і т.д.). Для демісезонних і зимових повсякденних чи туристичних кросівок доцільне перевищення розміру на 1 «позначку», щоб можна було одягнути додаткову пару теплих шкарпеток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Влад Показати IP 26 Липня 2020 23:32
Кросівки https://peaksport.com.ua/catalog/krossovki_muzhskie повинні відповідати меті і підходити за розміром. Все
Влад Показати IP 14 Серпня 2020 01:55
Кросівки повинні відповідати меті і підходити за розміром.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus