USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Виганяємо нечисть з України: воїни 14 бригади звільнили ще одне селище на Харківщині. Відео

11 Вересня 2022 11:45
Під час контрнаступу Збройні сили Україні звільнили селище Чкаловське Харківської області. У населеному пункті завдяки військовим волинської бригади вже майорить жовто-блакитний прапор.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський.

«Завдяки 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого український прапор повернувся до смт Чкалівське Харківської області. І так буде всюди. Ми виженемо окупантів із кожного українського міста та села», – наголосив Президент Зеленський.

Читати ще: ЗСУ зайшли до Куп’янська, триває звільнення у двох районах Харківщини

Також він подякував всім українським захисникам.
За кілька днів українські військові звільнили близько 2 тис. кв. км Харківської області, повідомив Генштаб Збройних сил України.

ЗСУ за п'ять днів відбили більше територій, ніж війська противника захопили з квітня, йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus