USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Виявили два пістолети та набої: волинянина судять за зберігання зброї

13 Квітня 2024 06:44
Шукали крадене, а знайшли пістолети. На таку неочікувану знахідку натрапили поліцейські в ході обшуку в домі за місцем проживання підозрюваного у крадіжці. На лаві підсудних опинився 50-річний житель Луцького району.

До помешкання підозрюваного 27 лютого 2024 року навідалися поліцейські з санкціонованим обшуком у рамках кримінального провадження щодо крадіжки в умовах воєнного стану, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

У домівці обвинуваченого виявили два перероблені пістолети, 18 набоїв і димову шашку. Знахідки відправили на експертизу.

Отож, жителю Луцького району доведеться відповідати за незаконне зберігання зброї.

Йому загрожує до семи років позбавлення волі.
Нагадаємо, в Луцьку жителю Херсона повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus