USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Виконком виділить кошти на співфінансування придбання квартири для родини бійця

14 Серпня 2018 11:15
Понад 307 тисяч гривень спрямують на співфінансування придбання квартири за програмою «50 на 50».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 14 серпня.

Члени комісії розглянули проект рішення виконкому про перерозподіл видатків бюджету міста. Як пояснила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, йдеться про перерозподіл видатків по департаменту соціальної політики, збільшивши капітальні видатки на придбання житла на умовах співфінансування для учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні АТО у сумі 307 тисяч гривень за рахунок зменшення поточних видатків на надання пільг населенню на оплату житлово-комунальних послуг.

Йдеться про програму «50 на 50», цих коштів не вистачає, щоб придбати квартиру одній із родин.

Члени комісії рекомендували виконкому підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 14 Серпня 2018 14:38
Була, що там з егоїстом. Спиш спокійно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus