USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку затвердили «пільгове житло» для 4 учасників АТО

21 Червня 2017 12:55
Для чотирьох учасників АТО члени виконкому затвердили співфінансування для купівлі пільгового житла по програмі «50 на 50». Помешкання купуватимуть площами 39-90 метрів квадратних.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 21-го червня.

На розгляд учасників засідання винесли Проект рішення «Про затвердження рішення комісії щодо розгляду питань про співфінансування для придбання житла». Відповідно до нього, учасниками програми стають: Максим Блащук, Віталій Денисовець, Микола Окуневич, Олександр Тимощук.

Присутні підтримали співфінансування.

Із цього приводу виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що було багато скептиків, які не вірили те, що програма запрацює, але вона таки запрацювала.

«Ми пам’ятаємо, що було чимало нарікань, мовляв, програма не запрацює. Втім, впродовж цього часу були дискусії між самими АТОвцями, які є учасниками різних спілок та організацій. Так, нещодавно вони зібралися за спільним столом та знайшли компроміс. Адже краще зробити це якісно, ніж потім жалкувати про поспішне рішення. Вітаю тих, хто бере участь у програмі та дякую за Вашу відвагу, бажаю успіхів», - звернувся Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
країна-руїна Показати IP 21 Червня 2017 13:46
В умовах війни та загибелі сотень українців купівля чиновниками дорогих автомобілів – це ганебно. Тоді ними керують тваринні інстинкти. “Дуже багато людей на посадах розглядають їх, як доступ до корита. Коли до нього дориваються, планка падає на всі обмеження. З середини вилазить найгірше. У чиновників досить примітивний набір: дорога їжа, сауни, дівчата, поїздки за кордон, яхта, будинок. Також елітна машина. При чому не за свій рахунок. А за гроші громади. Рішення ради, щодо купівлі таких машин – є злочином проти людей”.Чиновники мають бути ближчими до людей та їздити на дешевшому транспорті, або ж, взагалі, на громадському: “Навіть, королі Швеції чи прем’єр-міністри в Скандинавських країнах їздять на велосипедах чи на громадському транспорті. Це вважається цілком нормальним. Посада – не для того, щоб нею хизуватися. Якщо ж чиновник не вирішує проблеми громади, а турбується лише про себе, його треба знімати. Бо він, мовляв, не може їздити на громадському транспорті. Лише, наприклад, на Infiniti. Така вертикаль вибудовується в бандитських державах. Де на чолі кланово-корпоративна група. Їм потрібні розпусники, збочинці та клептомани. Якщо в людини в голові тільки елітні машини, буде виконувати всі накази
Вибірковість Показати IP 21 Червня 2017 22:28
В усьому . Має бути так нагороджується квартирою Мудрик А.Я. був призваний в 1 хвилю мобілізації в 2014 році 51омбр, служив в танковому батальйоні на посаді навіднка гармати , нагороджений орденом Данила Галицького . А так хто ті люди ? в яку хвилю призвані ? в яких військових частиннах служили? ВИБИРКОВЕ НАГОРОДЖЕННЯ КВАРТИРАМИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus