USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Викрадений у Росії Mercedes затримали на Волині

21 Лютого 2018 14:17
Викрадений Mercedes та транспортні засоби з підробленими дорученнями викрили на Волині, інформує Державна прикордонна служба України.

Минулої доби виявили викрадену іномарку та автівки із підробленими дорученнями на керування.

Так, в ході здійснення заходів контролю прикордонниками Луцького загону на «Mercedes» 1994 року випуску білоруської реєстрації спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Транспортний засіб, який під керуванням громадянина Білорусі прямував через пункт пропуску «Пулемець», був викрадений на території Росії.

За фактом поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Київ. Автомобіль передано працівникам Національної поліції.

Крім того, в пункті пропуску «Ягодин» під час перевірки транспортних засобів «Volkswagen» і «Peugeot» 1998 та 2000 років випуску відповідно правоохоронці виявили підроблені доручення на їх керування. Іномарками польської реєстрації громадяни Білорусі мали намір в’їхати до України.

Порушників та повідомлення про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення направлено до НП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus