USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Вилучили понад 100 закладок наркотиків: арештували волинянина, в машині якого знайшли психотропи

22 Жовтня 2021 12:18
27-річного жителя Нововолинська, в автомобілі якого поліцейські знайшли зброю та наркотики, взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Підозрюваного, 27-річного жителя Нововолинська, поліцейські зупинили на автодорозі поблизу села Воля-Любитівська Ковельського району. Керуючи автомобілем Volvo V 70, він порушив правила дорожнього руху.

У салоні транспортного засобу співробітники поліції виявили та вилучили предмети, схожі на зброю та наркотики.

Поліцейські встановили, що зловмисник збував наркотичні засоби та психотропні речовини методом залишення закладок.

За його місцем проживання співробітники управління боротьби з наркозлочинністю області спільно з ковельськими оперативниками вилучили понад 700 г психотропної речовини Альфа PVP, 200 г амфетаміну, 500 г канабісу, тощо.

Нині поліцейські вже вилучили понад 100 закладок з наркотиками, залишених ним раніше. Заходи щодо їх вилучення тривають.
Волинянину слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області, за клопотанням слідчого, обрав підозрюваному запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 166 тис. грн.

Санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 23 Жовтня 2021 13:22
На корміть того баригу хай з'їсть усе до останньої закладки , і буде вам щастя , і спокій матерям які постійно плачуть за своїх дітей наркозалежних , або смертну кару прийміть як в нормальних країнах . Бо завтра він відкупиться вийде по умовному , і знову буде робити своє брудне діло .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus