USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про закладки повідомляли через Telegram: на Волині перекрили канал розповсюдження наркотиків

6 Липня 2021 14:30
На Волині встановили особи чотирьох зловмисників, які розкладали небезпечні речовини в с. Прилуцьке, а також на території с. Світязь, смт. Шацьк, м. Любомль та Ковель. Аби повідомляти потенційним покупцям про сховані закладки, вони використовували телеграм-канал.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Виявили розповсюджувачів наркотиків ще кілька днів тому співробітники кримінальної поліції Ковельського районного управління поліції. В мікроавтобусі одного з фігурантів, який зупинили поліцейські, тоді знайшли і вилучили полімерні пакети з речовиною PVP, три скляні колби з нашарування чорного кольору, чотири медичні шприци з нашаруванням синього кольору, три електронні ваги, полімерний пакет з речовиною рослинного походження зовні схожою на канабіс вагою близько 10 грамів тощо.

Відомості за цим фактом належним чином зареєстрували.

Згодом, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили, що особи причетні до розповсюдження закладок на території області. Це підтвердили і відомості з вилучених мобільних телефонів фігурантів. Нині відомо про більш, ніж 300 місць закладок небезпечних речовин. Більше 230 закладок працівники Ковельського РУП та управління боротьби з наркозлочинністю вже вилучили. Наразі проводяться подальші заходи щодо встановлення усіх можливих місць закладок наркотичних речовин.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 307 КК України: йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Поліцейські встановлюють усіх причетних до розповсюдження наркотиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus