USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Виліз на вагон сфотографуватись: повідомили про стан 17-річного волиняна, якого вдарило струмом на вокзалі

31 Січня 2024 09:35
На залізничному вокзалі у Турійську на Волині 17-річного хлопця, який виліз на дах вагона, уразило струмом. Юнак отримав глибокі опіки 40% тіла.

Нині травмований в обласній дитячій лікарні, розповіла Суспільному гендиректорка Волинського медоб`єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська.

Зі слів завідувача оперативної диспетчерської служби обласного центру екстреної меддопомоги Станіслава Лініка, звернення надійшло 29 січня орієнтовно о 21:00. Хлопця з Турійська повезли до Луцька. Він отримав важкі опіки правої сторони тіла.

Як розповіла керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович, крім опіків, під час падіння, юнак також травмував голову. Разом із ним були друзі.

«Молоді люди відпочивали, гуляли у парку. Алкоголю вони не вживали. Перебуваючи поблизу вагонів, один хлопчина вирішив вилізти і сфотографуватися. У той момент, коли він встав, його уразило струмом. Одяг у нього загорівся», – сказала Інна Остапович.

Читати ще: У Луцьку в квартирі виявили чоловіка із ножовим пораненням грудної клітки

За фактом травмування підлітка правоохоронці внесли відомості до Єдиного журналу заяв та повідомлень, розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції області Олег Плазовський. З його слів, вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків травмованого неповнолітнього.

Натомість керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович зазначила, що, зважаючи на сімейні обставини у родині юнака, які правоохоронці не розголошують, адміністративна відповідальність може бути не застосована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Січня 2024 09:57
природній добір іншим не буває
Роман Показати IP 31 Січня 2024 10:00
Це яскравий приклад природного відбору. Вже скільки разів про це писали, говорили, що це небезпечно. Ні. Всерівно лізуть на вагони. Що в тих головах? Незрозуміло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus