USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вилучення бурштину із захопленням поліцейських у Луцьку: подробиці

29 Вересня 2017 10:44
Двоє лучан, погрожуючи зброєю, взяли в заручники працівників поліції. Зловмисників затримали.

Інцидент трапився 28 вересня близько 11 години в будинку на вулиці Огієнка в обласному центрі. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. Працівники Управління захисту економіки у Волинській області прибули на вказану адресу з ухвалою суду на обшук житла та іншого володіння.

Винаймачі квартири, громадяни віком 30 та 25 років, погрожуючи зброєю не дозволили поліцейським провести обшук у приміщенні квартири та змусили їх покинути житло та під’їзд будинку. Це були власники підпільних цехів з обробки бурштину, які хотіли уникнути кримінального переслідування. При цьому зловмисники погрожували правоохоронцям убивством з використанням вогнепальної зброї і захопили в заручники працівників поліції.

Після приїзду адвоката правоохоронці провели санкціонований обшук під час якого, зокрема, вилучили бурштин, станки для його обробки, комп’ютер, мобільні телефони, набої та гроші.

Окрім цього, поліцейські також вилучили карабін та пістолет травматичної дії «ФОРТ-12 РМ», якими лучани погрожували правоохоронцям.

«За цим фактом слідчі волинської поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 349 (захоплення представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника) ч. 3 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) та ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК України. Нині, вирішується питання щодо оголошення їм підозри в інкримінованих злочинах та обрання міри запобіжного заходу», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таки Да Показати IP 29 Вересня 2017 10:49
так було захоплення заручників, чи як говорить аваков бе-бе-бе...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus