USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виносити великі магазини за межі міст поки не варто, - «Наш край»

8 Лютого 2013 14:37
Волинська мережа магазинів «Наш край» вважає несвоєчасним законопроект депутата Олега Царьова від фракції Партії регіонів про винесення магазинів площею понад 300 квадратних метрів за межі населених пунктів.

Про це «Українським новинам» повідомила генеральний директор мережі супермаркетів «Наш Край» Ірина Берлач. «Законопроект, що припускає витиснення великих супермаркетів за територію міст, зареєстрований у Верховній Раді депутатом Олегом Царьовим, на мою думку, несвоєчасний», - сказала вона.

З її слів, зараз гіпермаркети й супермаркети є торговельними закладами, де люди здійснюють практично щоденні покупки, тому їздити за межі міста буде незручно. Ірина Берлач зазначила, що інфраструктура вітчизняних міст є не настільки розвиненою, щоб виносити великі магазини на відстань не менш як 5 кілометрів від населених пунктів. «Так, така практика в європейських країнах, але й рівень життя там вищий і практично кожна сім'я має автомобіль», - уточнила вона.

Нагадаємо, 22 січня Царьов зареєстрував законопроект про винесення магазинів загальною площею понад 300 квадратних метрів на відстань не менш як 5 кілометрів від населеного пункту. Відповідно до законопроекту, пропонується також ввести обмеження на роботу супермаркетів з 9:00 до 20:00.

Царьов припускає доопрацювання законопроекту, при цьому вважає за необхідне його прийняття в умовах сучасних економічних відносин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сонька Золотая Ручка Показати IP 8 Лютого 2013 14:50
У нас також майже кожна родина на авто. Та що хай не триндить
зaгрeб Показати IP 8 Лютого 2013 14:56
Судя по законопроектах можна удостоверится в тупости и олигофрении депутатов от КПУ.
анонімус Показати IP 8 Лютого 2013 16:06
і великі ринки туди ж
андрiй76 Показати IP 8 Лютого 2013 16:44
Це того Царьова треба вивезти за межі міста,а не супермаркети і"забути його забрати назад".У Європі (принаймні там де я був) продуктові супермаркети розташовані у межах міста.Це тільки гіпермаркети побутової техніки і непродовольчих товарів винесені за межі.Та як було сказано вище майже кожна європейська сім'я має машину,а то й2-3.А в більшості наших сімей немає деколи грошей навіть на маршрутку,не говорячи вже про автомобіль. Перед тим як приймати такі дибільні рішення потрібно реально оцінювати економічне становище в країні і рахуватися з думкою більшості українців,а не з думкою невеликої купки"доморощеної еліти"яка в ті супермаркети за містом їздити не буде,так як харчується по ресторанах і кафе...
дідо Показати IP 8 Лютого 2013 18:01
"Варшавку" та інші горе-базари треба виносити. Наставили металевих будок і стоянку з доріг поробили .
сеня Показати IP 8 Лютого 2013 19:19
старий ринок у торчин,а новий у ківерці
Читаючий Показати IP 8 Лютого 2013 21:50
Дійсно потрібно прибрати ту антисанітарію , маю на увазі Старий ринок та Варшавський.
Лучанин корінний Показати IP 8 Лютого 2013 22:34
Геть здуріли!!! Та давайте вже на 101-й км попереносьте! Тільки побудували, тільки всі якось звикли і знову все ламають. Коли вже той БАРДАК припиниться в Україні? "Страна непуганных идиотов-депутатов".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus