USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Винуватця аварії на Рівненщині, у якій загинули троє волинян, взяли під варту

10 Червня 2020 19:52
Рівненський міський суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без прав внесення застави 26-річному водію вантажівки, який спричинив аварію з чотирма загиблими.

Про це інформує пресслужба рівненської поліції.

7 червня близько 18:25 водій автомобіля «Mercedes-Benz Actros» із напівпричепом виїхав на зустрічну смугу руху, де спочатку зіткнувся із автомобілем «Audi А6», а потім — із автомобілем «Chevrolet Aveo». У подальшому, автомобіль «Audi А6» відкинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення із автомобілем «ЗАЗ 11026». Від удару автомобіль «Chevrolet Aveo» злетів у кювет. Внаслідок ДТП загинув водій — 60-річний житель Волинської області та троє пасажирів вказаної іномарки: 49-річний житель Волинської області, його 44-річна дружина, а також їх трирічний онук із Житомира.

26-річного водія затримали того ж дня. У суді обвинувачений сказав, що шкодує про вчинене.

Досудове розслідування у справі триває. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п'яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus