USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Винуватця ДТП поблизу Ратного, в якій загинуло двоє людей, засудили на 5,5 року

28 Серпня 2020 14:01
Винуватцю ДТП на Волині, в якій загинуло двоє людей, суд призначив покарання – п’ять з половиною років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області Ратнівський районний суд призначив 37-річному жителю села Сільце Ратнівського району, винному в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть двох потерпілих, а ще двом – тяжкі тілесні ушкодження (ч.3 ст. 286 КК України) покарання у виді реального позбавлення волі.

Зранку 05 січня 2020 року чоловік за кермом автомобіля «Фольксваген T-4» рухався автодорогою поблизу селища Ратне й, не вибравши безпечної швидкості, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Форд».

Унаслідок зіткнення загинули водій «Форда» та пасажир «Фольксвагена», ще двоє людей зазнали тяжких тілесних ушкоджень.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, та призначив йому покарання у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus