USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Випив горілку, покурив траву, нічого не пам'ятаю». Водій, який вбив під Києвом 4 осіб, розповів про ДТП

14 Липня 2020 15:16
Винуватець смертельного ДТП під Києвом Антон Желепа, якому сьогодні обирають запобіжний захід, відповів на питання журналістів.

Про це повідомляє «Страна» із залу суду.

Желепа заявив, що за день до ДТП курив марихуану. Перед ДТП, вранці, 12 липня випив 200 грамів горілки.

«Їхав зі швидкістю 180 км / год. Куди я їхав, чому і звідки не пам’ятаю», – заявив Желепа. Також він додав, що не пам’ятає, як заволодів транспортним засобом.

Також підсудний заявив, що не пам’ятає, чи був хтось ще з ним у машині в момент аварії. У залі суду він сидить зі зламаною рукою.

Відзначимо, що у Желепи немає адвоката, він від нього відмовився. «А що захищати, воно все повернеться», – заявив Желепа.

Коли суд надав слово Желепі, то він відмовився говорити. «Можна я нічого не буду говорити. Я нічого не заперечую, згоден з усім, що говорить і вимагає прокуратура», – заявив Желепа.
Увечері 12 липня 39-річний киянин Антон Желепа, будучи п’яним, за кермом автомобіля Mercedes вилетів на зустрічну смугу, де врізався в Hyundai Tucson. У результаті майже вся сім’я, яка перебувала в машині, загинула: це мати, батько, дочка і один із синів. Ще один хлопчик потрапив до лікарні. У крові у Желепа було виявлено 1,32 проміле алкоголю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 14 Липня 2020 15:20
горіти йому в пеклі!!!
Чорт до 123 Показати IP 14 Липня 2020 15:28
Нема вже місця в нас в пеклі
Капітан Слідбуло Показати IP 14 Липня 2020 17:26
слвд було і зранку покурити маріхуани,а не алкоголь вживати...Усі були б живі...А так легальний наркотичний засіб алкоголь продовжує винищувати людство...
Андрій Показати IP 22 Липня 2020 10:09
З поданої інформації новинарними ресурсами, сумнівів у винуватості желепи якби не виникає, але чи часом ні кого він не покриває? Цікаво чи було проведено наприклад наступну слідчу дію...поміщено за кермо Мерседеса желепу щоб він продемонстрував навики керування автомобілем на якому скоїв ДТП. Чому задаюсь таким питанням...даючи покермувати схожими авто своїм знайомим, дехто навіть не знав як завести двигун. Та це тільки роздуми. Просто схожа ситуація трапилася в моїй пам'яті приблизно 13 років тому, коли вся околиця знала справжнє ім'я винуватця, а засудили зовсім іншу особу яка покривала винуватця за щедру матеріальну винагороду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus