USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вишам рекомендують перейти до змішаної форми навчання під час адаптивного карантину

22 Лютого 2021 22:03
Міністерство освіти і науки рекомендує вищим навчальним закладам розглянути можливість змішаної форми навчання з 24 лютого, коли на всій території України установлено «жовтий» рівень епіднебезпеки.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби міністерства, передають Українські Новини.

«З метою ефективної і безпечної організації освітнього процесу з 24 лютого Міністерство освіти і науки рекомендує закладам професійної предвищої і вищої освіти самостійно визначати форму організації освітнього процесу, при цьому враховувати рівень епідемічної небезпеки і віддавати перевагу змішаній формі навчання. У разі встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки регіону відвідування закладів здобувачами освіти заборонено. Також в листі йдеться про дотримання чинного карантину і рекомендацій щодо протиепідемічних заходів для навчальних закладів та гуртожитків», – йдеться в ньому.

Згідно з листом міністерства, проведення очних лекцій у великих групах (потоках) студентів можна вважати масовим освітнім заходом, тому заповненість аудиторій повинна становити не більше 50% місць.

У разі переходу на очне навчання рекомендується надавати можливість претендентам, які перебувають на самоізоляції, виконувати індивідуальний навчальний план з використанням дистанційних технологій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus