USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вишнівська ОТГ відзначила першу річницю

7 Серпня 2018 22:22
Громада села Вишнів Любомльського району відзначила першу річницю існування ОТГ. На урочистості прибули гендиректор ТМО Любомльського і Шацького районів, депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Володимир Дибель та керівник районної організації УКРОПу Микола Оніщук, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

З нагоди свята у Вишневі встановили інсталяцію «Я люблю Вишнів». Ідею громади втілили за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Її офіційне відкриття відбулося у день святкування – 5 серпня.

Крім цього, під час святкувань для жителів та гостей ОТГ діяв святковий ярмарок, а місцеві господині пригощали смаколиками гостей. Вокальний ансамбль «Вишневий цвіт» Вишнівського СБК та запрошені з інших населених пунктів творчі колекти й аматори подарували відвідувачам свята незабутній концерт.

З вітальним словом до вишнівців звернувся депутат Волинської обласної ради Володимир Дибель.

«Для багатьох громад перший рік діяльності ОТГ став іспитом на зрілість, на здатність самостійно розпоряджатися коштами, приймати важливі рішення. Сьогодні свято, кількість гостей красномовно свідчить про те, що перший рік в ОТГ був плідним та успішним. Знаю, що попереду у нас багато справ, бо вирішувати проблеми можна лише за умови співпраці усіх гілок влади. Найголовніше, це наполегливість, готовність працювати на результат та віра у краще», - зазначив депутат обласної ради Володимир Дибель.

Крім цього, депутат подарував місцевому ФАПу новий тонометр.

Підтримав депутата і керівник районної організації УКРОПу Микола Оніщук, відзначивши зміни, які відбулися в громаді за рік самостійності.

«Переконаний, що традиції відзначати важливі для громади свята спільно ніколи не втратять своєї актуальності. У такий непростий час усім нам вкрай необхідні такі приємні, майже домашні зустрічі. Укропівці і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» завжди підтримують подібні заходи та допомагають у їх організації. Вірю, що разом вдасться вирішити ще багато питань», – зазначив Микола Оніщук.

Упродовж дня біля нової туристичної родзинки села було гамірно – люди охоче фотографувалися біля інсталяції. Крім того, поблизу працювало караоке.

Найспівучіші жителі громади тішили своїм талантом усіх присутніх. Перемогу у конкурсі здобула місцева жителька Юлія Сахарук, яка виграла планшет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus