USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вивозити сміття у Луцьку доручили «Луцькспецкомунтрансу»

16 Березня 2018 08:42
Після розірвання договору з «М.Ж.К.» вивозом сміття займатиметься «Луцькспецкомунтранс», інформує департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Не вчасно вивозячи сміття із житлових районів у Луцьку, товариство МЖК порушило договір із міською радою. Тому з недобросовісним комунальником розірвали угоду.Таке рішення прийняли під час засідання виконкому 7 березня.

«У зв’язку з порушенням Товариством з обмеженою відповідальністю «М.Ж.К.» безперебійного і якісного надання послуг з вивезення побутових відходів, систематичним не виконанням умов договору про надання послуг з вивезення побутових відходів у місті Луцьку та з метою впорядкування надання послуг, забезпечення належного санітарного стану територій міста виконавчим комітетом Луцької міської ради прийнято рішення від 07.03.2018 №129-1 «Про розірвання договору з ТзОВ «М.Ж.К», - повідомляє департамент ЖКГ.

Згідно з п.1 рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 17.06.2015 №336-1 «Про визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів у місті Луцьку» на період проведення конкурсу щодо визначення нового виконавця, послугу буде надавати Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» за тарифом, затвердженим рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 06.12.2017 №732-1 «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus