USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вийдеш, я тобі розкажу»: у Миколаєві – конфлікт Порошенка з журналістом

28 Серпня 2018 09:25
Під час візиту Петра Порошенка на підприємство «Зоря-Машпроект» у Миколаєві між главою держави та журналістом виник конфлікт, коли останній підійшов до президента і запитав, «як йдуть справи з виконанням обіцянок, які він дав кілька місяців тому», передає Фраза.

Зі слів журналіста, Петро Порошенко обіцяв виділити гроші з особистого благодійного фонду на реконструкцію Соборної площі Миколаєва, стягнути з державного бюджету 10-15 мільйонів гривень на ремонт Центрального стадіону Миколаєва, вирішити питання з ремонтом трас державного значення, які проходять через місто Миколаїв.

Після цього і стався інцидент. Гарант схопив мікрофон і силою опустив його вниз.



«Не встиг я поставити запитання, коли ми побачимо виконання цих обіцянок, Петро Порошенко схопив мікрофон і силою опустив його вниз, продовжуючи утримувати в руці - так, щоб не було чутно, що він мені каже», - йдеться у дописі.

За словами журналіста, президент сказав йому: «Ти вийдеш, я тобі розкажу».

Також журналіст пише, що до нього підійшов голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко і відштовхнув його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Ізя Показати IP 28 Серпня 2018 09:38
Нормальному прейзіку не потрібна охорона.. а нашого кожен другий бачить в мріях висячим за яйця з обриву. Бунагашенька
секьюрити до Ізя Показати IP 29 Серпня 2018 09:11
Приведи пример президента, у которого нет охраны. У всех есть, и нечего писать о том, в чем не компетентный. Никакой президент не может быть хорош для всех, враги всегда найдутся (или конкуренты)
! до секьюрити Показати IP 29 Серпня 2018 16:20
І вороги знайдуться і психічно хворі ... Але саме головне, що відстріл презиків буде продовжуватись доти, поки президентом не стане хтось з мертвечуковців, путіноїдів, і їм подібних, А ОТ ТОДІ ЗрАЗУ І ОХОРОНУ ЗАПРОВАДЯТЬ.
Опа Показати IP 28 Серпня 2018 09:40
не схопив, а спокійно взяв) опять "зґвалтували журналіста", а де продовження історії? розказав коли вийшов? чи журналіст побоявся знов зустрітись з Петрухою і зразу втік постити "гаряченьке"?
Опа до Опа Показати IP 28 Серпня 2018 09:41
ти порохобот! що це ти тут пишеш?!!!
Вася Показати IP 28 Серпня 2018 09:49
Молодець журналіст!Бо всі інші мовчать вони ж ближче до влади! А тільки всі показують і показують і людей дратують цим. Треба щось міняти вже! Скільки ще людям терпіти все це!!! З простими людьми ніхто не рахується!!! Ніяких змін все гірше і гірше куди ми котимось? Хто допоможе хто буде хоробрий все це змінити і залишитись в історії з чистим іменем!
Українець Показати IP 28 Серпня 2018 10:32
Нервує шоколадне... Розуміє, що недовго йому лишилось...
лена в Показати IP 28 Серпня 2018 10:45
І куди буде втікати , може вже гттується?
Спостерігач Показати IP 28 Серпня 2018 10:46
Ха ха яник так само казав, ось відео)) https://www.youtube.com/watch?v=FT_udboGvFo
Правдоруб Показати IP 28 Серпня 2018 10:47
В госдепі ж попередили Пэтю щоб не йшов на другий термін - бо може всплити багато бруду...
Українець до Правдоруб Показати IP 28 Серпня 2018 11:36
В нього замість мізків нутела. От і не думає над попередженнями.
Ярик Показати IP 28 Серпня 2018 12:01
Ми тут пишемо а Порох гроші рахує і рахує і сміється постійно!!! В Україні гинуть захисники а Президенту так смішно????Він з людей сміється чи сам з себе?
Диванний лінтяюга до Ярик Показати IP 2 Вересня 2018 11:13
То все правльно і закономірно , поки ми тут сидимо і не піднімаємо свою дупу з дивану ,,то він заробляє гроші, хто вам не дає...
Я Показати IP 28 Серпня 2018 12:43
Ой я Вас прошу! Не будьте стадом! Вам показали ситуацію і ви зовсім не включаєте мізки...а чому так сказав... а чи сказав взагалі...а на носі вибори, а провокацій купа. Якби до нього підійшов журналіст і сказав "дякую тобі за вчорашній вечір, ти був чудовий" , або заголовок статті "Петро Олексійович виділив з власного бюджету гроші, щоб подарувати путівки в Трускавець 10ьом волинським сім'ям", ви теж от так все прямо будете сприймати та вірити???? Це ж так легко Вами маніпулювати?
ввв до Я Показати IP 28 Серпня 2018 13:11
Тобою також легко маніпулювати.
Я до ввв Показати IP 28 Серпня 2018 13:30
То ж так))
Уряд кря до Я Показати IP 5 Вересня 2018 00:14
А казати "стану президентом і продам бізнес" а потім "шукаю кому продати і не можу знайти" це теж маніпуляції? А декларувати 31+ млн доходу в державі де йде війна.... Теж маніпуляції? Амати свій бізнес в країні ворога це теж маніпуляції????
жителька М Показати IP 28 Серпня 2018 19:35
... так чого президент приїжджав? ...
Джек Показати IP 29 Серпня 2018 23:12
В Україні кожен президент гірший іншого,але звідки в нас місті кожен день все більше машин(недешевих)магазинів,кафе,перукарень,заправок і будинків під луцьком???З кожним роком в геометричній прогресії плюс!Точно,кожен президент гірший.......
Назар до Джек Показати IP 3 Вересня 2018 21:06
Ага. Вже і президент про український, і все одно ганьблять. А самі небойсь всі субсидії оформили хоть живете зовсім небідно. То тіпа нормально державу намахувати. Небойсь і самі так робите і друзям хвалитесь!!!
Назар Показати IP 3 Вересня 2018 20:57
Подивіться перше на себе. Шо ви зробили для країни. Всі погані а самі де можете там мутите, і крадете і хабарі будете і берете. І відмазку придумали для себе. Вони беруть а чого я не можу... Перше шось зробіть для країни, та шо я таке говорю... хоть для міста, містечка чи села свого... просто так. А то сидите ніх*ра неробите. Тільки обс*рати вмієте. Попробуйте спочатку хоть 5 людьми покерувати а потім продумайте як країною керувати. Чого ви некритикуєте і непрацюєте в плані обіцянок з місцевою владою... Чого в тому що у вас грязний підїзд винен зразу президент. Просто смішно чесно. Всі хочуть щоб за них все зробили і причому всім вгодили
Народ Показати IP 4 Вересня 2018 16:23
О це мы выбралы презыдента. Воно ще хоче на другый термин. В Испанию сбежать народ Украины ему не даст. Будут сидеть у нас на Соловках все.
Бабай Показати IP 4 Вересня 2018 16:34
Главное в том пацаны что б не дать сбежать Порошенку с нашей Украины. Его потом могут не отдать нам на растерзание. Ну как прочем и Януковича. А они столько грабанули нас что о..го-го-го
Хохол Показати IP 7 Вересня 2018 08:49
порошенко,путин и медведчук одно целое.война в украине - договорённость! всё искусственно сделано,они на наших жизнях и смертях заколачивают состояния,люди для них никто.ЛЮДИ ПРОСНИТЕСЬ!ВОЙНА НА ДОНБАССЕ НЕ ВОЙНА,А СПОСОБ ЗАРАБОТАТЬ БАБЛО ДЛЯ НАШЕГО ШОКОЛАДНОГО ПАПЫ П**ОРА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus