USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Визначать, як повинні виглядати МАФи на зупинках в Луцьку

17 Жовтня 2018 18:22
Півроку триватиме процес розробки та затвердження ескізів тимчасових споруд, які можуть бути розміщені в Луцьку. Наразі власникам МАФів на зупинках громадського транспорту продовжують оренду терміном на рік.

Під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 17 жовтня члени комісії розглянули питання щодо закладів торгівлі на зупинках громадського транспорту.

Так, управління містобудування та архітектури міськради розробить ескізи вигляду зупинок. Цей процес триватиме приблизно півроку.

Начальник управління Веніамін Туз повідомив, що планують розробити архетипи тимчасових споруд для всього міста, вони проходитимуть громадське обговорення, після чого погодять та затвердять проект. Наразі шукають розробників ескізів.

Як зауважив голова комісії Олександр Козлюк, зараз суб’єктам господарювання продовжують договори оренди ділянок під такими об’єктами терміном на рік. При погодженні розміщення тимчасових споруд на зупинках громадського транспорту наступного разу вже буде затверджений проект вигляду цих споруд. Члени комісії підтримали цю пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 17 Жовтня 2018 20:36
Не завадило би при МАФах зробити для громадян туалети.
Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2018 22:26
Повний правовий нігілізм ! Який може бути МАФ на зупинці громадського транспорту ? Жодним нормативним актом цього не обумовлено !!! Хіба що кіоск для продажу квитків, але і це на сьогодні вже не актуально. Ніде у Європі такого нема.Просто навіс для пасажирів, щоби захиститися від дощу, снігу, вітру чи сонця. А то набудували причеп, нужників і шпаківень мало того що на зупинках, але і на інженерних комунікаціях, Задекларували шлях у Європу - то і робіть як у Європі. А то що ви хочете почати робити - то новий виток корупційних діянь і два кроки від Європи !
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2018 23:41
Мені не подобається маф на зупинці на Львівській де автостанція 2 притон притоном той летнік там біля нього п’ють б’ються на зупинку страшно зайти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus