USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Взуття, гроші, рукавички: луцький блогер – про італійські рекомендації боротьби з коронавірусом

19 Березня 2020 07:00
Луцький блогер та журналіст Святослав Зелінський, товариш якого проживає в Італії вже десять років, розповів про рекомендації італійців, як саме лучанам вберегтися від коронавірусу.

Відповідне відео Святослав Зелінський опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

Він розповів, що його товариш вже близько десяти років живе в Італії, а саме у Римі, тож він не з чуток знає про ситуацію в країні. Тож він повідав про те, через що найбільше передається коронавірус, та як вберегтися від хвороби під час епідемії.

«Насамперед потрібно обмежити користування готівкою, адже італійці кажуть, що саме через них заразилося найбільше людей. Це дійсно правда. Зверніть увагу, як починається хвороба у різних країнах. Ми їдемо за кордон зі стодоларовими купюрами. Купуючи сувеніри, нам дають здачу, а ми привозимо їх в Україну», – зазначає Святослав Зелінський.
Також вірус потрапляє в квартири через взуття, звідки його дуже важко вивести без тотальної дезінфекції. Святослав Зелінський стверджує, що італійці рекомендують у будь-яку погоду носити рукавички – це набагато важливіше, ніж маски, але їх потрібно дезинфікувати.

«Що стосуєтьсяся готівки, то вона нестиме серйозну загрозу. Тобто всі ваші готівкові кошти потрібно обробити дезинфікувальними розчинами. А практику: дати дитині 50 гривень і відправити в магазин, взагалі потрібно буде припиняти», – наголосив блогер.

Нагадаємо, у Луцьку до 3 квітня на карантин закрили усі заклади громадського харчування, ринки, заклади торгівлі, спортзали, торгово-розважальні центри. Натомість аптеки, заправки та продуктові магазини працюватимуть. А з 19 березня в Луцьку тимчасово повністю зупиняють рух громадського транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 19 Березня 2020 08:00
"Блогер"-це що?Маєш телефон з камерою,інтернет ,розказав щось і автоматично стаєш блогером?
Нім до Анонім Показати IP 19 Березня 2020 08:50
Який з нього блогер :) Вже не знає куди приткнутись той Славко :)
Дідо Показати IP 19 Березня 2020 09:15
Еге, заборонити гроші. Тільки тотальний контроль. Щоб від системи відключити можна було. Поділіться на флайтрадар, в Європі як літали так і літають. Розкажіть їм про карантин.
Дійсно Показати IP 19 Березня 2020 09:57
Блогер, не блогер, але на відміну від наших "спеціалістів-вірусологів" він реально правий. Китай так і виходить зі становища - вони все дезинфікують, в ліфтах користуються зубочистками для натискання кнопок. Маска же потрібна лише для хворої людини, щоб зупинити краплі слини при розмові чи диханні, а всі носять тому що ніхто не впевнений чи здоровий він чи ні і чи є він носієм цієї зарази.
Читач Показати IP 19 Березня 2020 10:20
Правильні речі говорить.
скептик Показати IP 19 Березня 2020 11:04
вірус попадає через дихальні шляхи, тому всім треба одіти протигази
Отакої Показати IP 19 Березня 2020 12:15
Одна баба сказала.Він що,вірусолог,епідеміолог???Передача повітряно -крапельним шляхом.Обмежене спілкування і миття рук-все.Будьте здорові!
Олександр Показати IP 19 Березня 2020 14:23
Дивно що людина яка працювала в міській раді і брала подарунки (готівкою)----розказує людям що готівку брати не можна. Починає піаритись щою осінню спробувати знову до влади повернутись!!! Молодець.
Сергій Показати IP 19 Березня 2020 15:08
Який він блогер? Безробітний і просто Славко, який проти обігу долара значить за дві інші імперії: Росію та Китай. певно готівка закінчується і вибори не за горами
ветфельдшер Показати IP 19 Березня 2020 19:18
Святослав правий на 100 відсотків. А ви усі - безробітні тролі, які за чужими іменами фіцають в спину своїм ослячим копитом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus