USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Взуття, запчастини, меблі Ikea: у Північне море впали 270 контейнерів з вантажем

4 Січня 2019 09:29
Туристи прибрали пляж, вкритий телевізорами та іграшками, після того, як з вантажного судна змило контейнери. Про це пише TheБабель з посиланням на CNN.

Бо Ольденбург і Ритцо тен Кейт були у відпустці на голландському острові Тершелінг, коли вони побачили сотні черевиків, викинутих на пляжі.

«Спочатку ми думали, що це було дотепно», — сказав Ольденбург CNN. «Я навіть знайшов пару сандалій мого розміру та зберіг їх. Але потім ми зрозуміли, що це насправді катастрофа».

Коли пара йшла піщаним пляжем, натрапила на нові туфлі, запчастини для автомобілів, стільці, подушки і навіть меблі Ikea.

Тому разом з іншими туристами і місцевими жителями вони засукали рукави і допомогли місцевій владі у прибиранні.

«Ми прибираємо пляж просто зараз, із сотнями людей. Це дуже зворушливо», — сказала одна з туристок CNN.

За словами голландської берегової охорони, дивне відкриття є частиною вмісту 270 контейнерів, які впали з вантажного корабля MSC Zoe під прапором Панами в бурхливих морях біля німецького острова Borkum. Загалом 21 контейнер викинуло на голландські острови Вліланд, Тершелінг та Амеланд.

У середу в Твіттері берегова охорона попередила громадськість не чіпати контейнери, тому що три з них перевозили органічні пероксиди.

Інші люди розміщували фотографії дивних об'єктів, які вони бачили на пляжі, в тому числі іграшкові машинки, плоскі телевізори, морозильні камери, стільці від Ikea, комп'ютерні чіпи та взуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus