USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я люблю Володимир»: у місті відкрили туристичну цікавинку

28 Липня 2019 21:40
До Дня міста у Володимирі-Волинському відбулася презентація оновленої інсталяції «Я люблю Володимир», йдеться на сайті міської ради.

Під час відкриття інсталяції міський голова Петро Саганюк зауважив, що кожен із нас повинен не тільки шанувати історію, а й сьогодні любити наше місто.

«Це сердечко та слова нагадують про те, що ми живемо у Володимирі, любимо це місто – нашу древню столицю славної Волині», – зауважив він.

На презентацію завітали почесні гості Володимира-Волинського, делегації з України, Польщі та Німеччини, які зробили спільне фото на пам’ять.

Нагадаємо, що конструкцію встановили за кошти державного бюджету, які надійшли за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Оскільки попередня у формі серця була знищена вандалами, її вирішили замінити, використовуючи при цьому надійніші матеріали. Інсталяція становить 3D конструкцію, елементи якої виконані з полікарбонату – товстого матералу з «антивандальними» властивостями. Особливість оновленої інсталяції полягає в тому, що в неї вмонтовані понад 200 діодів, які вночі підсвічують літери.

Також у день презентації були підведені підсумки конкурсу серед кращих відео-зізнань у любові до міста Володимира-Волинського – перемогу отримала Анастасія Шумакович, якій вручили подарунковий сертифікат від магазину КПІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus