USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Я не коментую свої хвороби», – мер Нововолинська про інформацію щодо свого «інфікування» коронавірусом

24 Червня 2020 14:46
Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков не підтвердив і не спростував інформацію про те, що він, нібито, заразився коронавірусом.

Як стало відомо зі ЗМІ, 13 червня міського голову Нововолинська госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню з гострим інфарктом. Згодом мережою почала ширитись інформація про те, що у Віктора Сапожнікова діагностували і коронавірус.

Редакція Інформаційного агентства Волинські Новини звернулась за телефонним коментарем до мера Нововолинська з цього приводу, проте він інформацію про хворобу не підтвердив і не спростував.

«Я в лікарні, тому вибачаюсь, якщо вас цікавить щось по Нововолинську, то передзвоніть Сторонському (Андрій Сторонський – перший заступник міського голови, – ВН). Я не коментую свої хвороби», – зазначив в телефонному коментарі Віктор Сапожінков.

Редакція бажає Віктору Борисовичу швидкого одужання та міцного здоров’я!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Пильний Показати IP 24 Червня 2020 15:32
Відсутність інформації - це теж інформація. Новина з нічого
К.лучанин Показати IP 24 Червня 2020 15:59
Правильно відповів В.Сапожніков.! Я з ним в цьому солідарний. В нас вже вважається за норму пхати носа в чуже життя і виставляти інфу куди тільки можна і "смакувати".
Анатоль_ Бідзюра до К.лучанин Показати IP 24 Червня 2020 18:29
До "К.лучанина". Бачите, якби це були ви, або я - тоді ваші слова були б справедливими. А публічна особа, якою є В. Сапожніков, повинна детально і прозоро відповідати на всі запитання ЗМІ чи його виборців.
К.лучанин до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 24 Червня 2020 20:59
Немає різниці!!! Чи я чи ви чи Сапожніков. Він має право бути захищеним в особистому житті і не зобовязаний давати відповіді знаходячись на лікуванні. Лікуючий лікар не дає інформації всім підряд навіть ЗМІ бо це є лікарською таємницею і не для розповсдження. Порошенко вам багато розповідав куди він їздив де відпочивав і з ким? А він набагато був публічніший , знаходячись на самій вершині влади.
Просто до К.лучанин Показати IP 25 Червня 2020 00:25
Читаю Ваші коменти.. От цікаво, а, що особисто Ви зробили для Нововолинська?! Що?! Кажіть про свої здобутки!!!
Бляха Показати IP 24 Червня 2020 17:08
Тільки чому він з короною лежав в міській лікарні Луцька??
олександр Показати IP 24 Червня 2020 17:56
обрати його пожиттєвим мером і зробити цю посаду спадковою
волинянка Показати IP 24 Червня 2020 18:55
А європейські політики нічого не приховують! Навпаки, про все відверто інформують спільноту! Згадайте як недавно Меркель була на карантині через підозру на корона вірус, як премєр міністерка Мануела Швезіх розповіла і періодично сповіщала німців про свою хворобу на рак і ін. випадки! А у нас все скрито!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus