USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Я ніколи не подивлюсь відео вбивства чоловіка»: вдова чернігівського поліцейського записала зворушливе відео

7 Жовтня 2021 10:36
Вероніка Єрохіна, вдова убитого в Чернігові копа, записала звернення в мережі. Вона подякувала всім людям, які опинилися поруч у скрутні хвилини, а також сказала, що ніколи не подивиться відео, на якому показано, як б’ють її чоловіка.

Відеозвернення Єрохіна опублікувала у Фейсбуці.

Вдова не могла стримати сліз, коли записувала ролик.

«Люди, які мене оточують, оточували мого чоловіка, ви найкращі, ви найчистіші, щирі, віддані, вірні. Напевно це тільки в біді так пізнається, навіть ніколи не могла подумати, що навколо стільки хороших людей», – каже Єрохіна.

За її словами, пів Чернігова були готові тимчасово дати притулок дітям, а рідні намагалися відібрати в неї телефон, щоб вона не шукала в мережі деталі трагедії.

«Нереально повірити в те, що відбулося, але й нереально повірити в те, що навколо скільки хороших людей. Дуже вам дякую. Адже пів міста були готові забрати наших діток. Усі переживали, де вони, пропонували доглянути за дітьми... Душа раділа, що є такі люди», – каже вдова.
Вона зізналась, що ніколи не зможе подивитися відео, як вбивають її чоловіка.

«Телефон із рук не випускала. Мене сварили рідні, вони всі думали, що я намагаюся подивитися відео. Ні, ні, я ніколи його не подивлюсь. Ніколи не буду нічого вишукувати, нехай цим інші займаються, я ніколи не зможу цього зробити... А телефон тримала в руках, тому що на початку весь час чекала на його дзвінок. Я не вірила в те, що сталося», – поділилася Вероніка.

Вночі проти неділі на вулиці Незалежності четверо хлопців 16-18 років влаштували бійку з двома поліцейськими. Правоохоронці перебували у відпустці й були в цивільному одязі.

Одному з поліцейських завдали понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події. Другого поліцейського зловмисники побили і пограбували, коли він був непритомний. Чоловік в реанімації. Що саме стало причиною бійки – поліцейські ще з’ясовують.

У супермаркеті, де підлітки побили чернігівських поліцейських, відреагували на інцидент і заявили, що працівники діяли згідно з посадовими інструкціями.

Напередодні всім підозрюваним обрали запобіжні заходи. Під арештом вони проведуть найближчі два місяці. В прокуратурі кажуть, співпрацювати зі слідством наразі погодився лише один з парубків.

З убитим поліцейським Артуром Єрохіним попрощались у понеділок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Козак Показати IP 7 Жовтня 2021 14:16
Стаття без початку та кінця. Напішіть, шо як його вбивали, то викликали патруль, той приїхав та поїхав, а хлопців забили. Це РІВЕНЬ поліції.Ця стаття написана таким чином, щоб викликати співчуття до вдови загиблого, трохи підправити відношення до поліції, яка збиває велосипедистів, ремонтують справні автівки на 800 тисяч грн та торгує наркотиками?
Nika. до Козак Показати IP 8 Жовтня 2021 07:03
Что -то не складывается пазл в пользу копов..... чей- то здесь не так. И правды по понятным причинам мы никогда не узнаем. Видимо пьяная босота решила напомнить пересячной молодежи кто в неньке хозяин...
Народна прокуратура Показати IP 7 Жовтня 2021 16:16
Кізяк ти, а не козак
Кізяк до Народна прокуратура Показати IP 7 Жовтня 2021 19:57
Дядя прокурор, по чому правосуддя? Хочу бути, як взірець всіх прокурорів, а саме Віктор Павлович Пшонка! Дайте кілька порад, як на родичів нерухомість записувати, як справи перекваліфіковувати, затягувати їх, та жити розкішно за чотирьохметровим парканом з природнього каменю. Може брилліанти навчите красти? Чи п'яним від поліцаїв в тещі ховатися? поділися досвідо, раз вже прозиваєшся
Народна прокуратура до Кізяк Показати IP 7 Жовтня 2021 22:03
Є така мудрість: ніколи не сперечайся з ідіотом, бо опускаєшся на його рівень, а далі він давить тебе своїм авторитетом. Такі поради проси у свого тата, що виростив і виховав такого довбня
Кізяк до Народна прокуратура Показати IP 8 Жовтня 2021 06:43
Тато сказав, що я порядна людина. А про прокурорів каже, що їх слухати, то себе не поважати. Дурні, нахабні та жадібні, Боженька, таких в пекло відправляє.
Тарас Сватко до Кізяк Показати IP 8 Жовтня 2021 07:45
Він ні який не прокурор, а дільничий на пенсії

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus