USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Я скоро не влізу в свої сценічні костюми»: Анну Трінчер у Луцьку задарували шоколадом. Фото

10 Червня 2023 17:21
Дві прем’єри, улюблені хіти, народні пісні та спеціальний гість: у Луцьку з концертною програмою «Лише ти і я» виступила Анна Трінчер. Концерт, який відбувся 9 червня в РЦ «Промінь», став першим у великому турі співачки.

Виконавиця також виступить у Житомирі, Рівному, Чернівцях, Вінниці, Одесі, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську та Хмельницькому. Як зазначають організатори, частину коштів з продажу квитків передадуть на потреби ЗСУ.

«У нас сьогодні дуже важлива місія. Наш клятий ворог хоче, щоб ми усі занепали духом, щоб ми усі нічого не робили, плакали, сиділи вдома, ми ж не дамо йому так зробити, правда? Ми маємо дати сьогодні максимальний заряд енергії всій Україні, щоб встати, працювати, бути сильними, посміхатися незважаючи ні на що, тому що це допомагає нам перемогти!

Чесно, я їхала сюди – збиралася з думками, тому що сама максимально не в ресурсі з останньої трагедії, але треба, треба працювати далі», – звернулася до прихильників співачка.
Анна виконала свої відомі пісні «Лише тебе», «Зай», «Який ти козак» (в дуеті з POSITIFF), «Школа», «Метелики», «Шлях до перемоги» та інші. Окрім цього, дві пісні прозвучали зі сцени вперше – «Кропива» та Too much.
Артистка не втомлювалася приймати подарунки та солодощі, навіть пожартувала, що з такими темпами скоро не влізе в свої сценічні костюми.
Неочікуваним сюрпризом для артистки стало бажання її прихильниць заспівати разом пісню «Не залишай», на що вона радо погодилася.
«Сьогодні хочу з вами поговорити про все, тому що мені здається, що ми всі настільки об’єднані, що відчуваємо спільні емоції. Ми однаково плачемо, особливо зараз, однаково сміємося, радіємо класним новинам, хоча їх не так багато зараз. У нас усе спільне – ми єдині, це дуже відчувається. Але найбільше нас об’єднує любов. Любов до Батьківщини, любов до людей, які нас оточують, любов до своєї жінки, чоловіка, хлопця, дівчини, наших дітей, любов до життя. Колись дуже важливий для мене артист сказав: «Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо». І я погоджуюсь, кохання справді робить нас людьми», – поділилася почуттями співачка під час розмови між піснями.
Особливим сюрпризом для глядачів став запрошений гість – VOLOSHYN, який разом з Анною Трінчер виконав пісню «Лише ти і я». Окрім цієї, Олександр заспівав власну композицію «В голові туман» про своє минуле невзаємне кохання.
Як зазначила Анна, з усього туру хлопець буде всього у чотирьох містах, одне з них – Луцьк.
Зі сцени Олександр закликав усіх гостей перейти за посиланням на екрані та скинути донат для ЗСУ та допомоги херсонцям:

«Ви бачили всі, що зробила ООН в день трагедії на Каховській ГЕС? Вони привітали з днем російської мови. Жодного представника «Червоного Хреста» зараз немає на території Херсонщини. У жодній країні Європи до пуття нічого не сказали про це, в мене є таке відчуття, що зараз ми одна маленька країна – 300 спартанців, які б’ються проти усього світу. Ті, хто на мене підписаний, знають, що я щодня, відколи трапилась трагедія, доначу великими сумами, і вас зараз теж попрошу підтримати сумою, яку ви можете скинути».
Насамкінець молода виконавиця згадала пісні, які співали їй мама та бабуся в дитинстві. Серед них і «Ніч яка місячна», «Цвіте терен», «Несе Галя воду» та «Рідна мати моя», яку підспівував весь зал. Саме мама з бабусею, зазначила Анна, прищепили їй любов до української культури, до української музики.
Завершенням вечора стало виконання пісні на біс – «Який ти козак».

«Хай там як, на нас чекає шлях до Перемоги! Все буде Україна!» – підсумувала Анна Трінчер.

Христина КРОТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 11 Червня 2023 13:18
А чому так багато фото....ото подія.....війна щодня гинуть люди.....нащо те шоу.....верещати---дощ розігнати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus