USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Ягодин» цілком розблоковано: які черги там нині

15 Грудня 2023 15:47
Митний пост «Ягодин» повністю відновив і продовжує нарощувати пропуск вантажів в обидва боки українсько-польського кордону. За попередню добу митники оформили 695 транспортних засобів з імпортом та 546 вантажів експорту.

Про це інформує Волинська митниця.

Оскільки нині маршрут через «Ягодин» залишається єдиним розблокованим з Польщею та найкоротшим шляхом для міжнародної торгівлі з Європою, з обох сторін порубіжжя формуються черги.

Станом на сьогодні, 15 грудня, на в'їзд до України перед Дорогуськом очікує 1700 вантажівок, в електронній черзі на виїзд зареєстровано більше 2200 авто масою понад 7,5 тонн.

Читати ще: Рух вантажівок в Україну через розблокований ПП «Дорогуськ – Ягодин» знову зупинено. Яка причина

«Волинська митниця дякує польським колегам, які надійно поруч і в режимі 24/7 опрацьовують цей безупинний конвеєр. Водночас, особливо напередодні вихідних, вкотре звертаємось до митних брокерів, декларантів та перевізників.

ПОПЕРЕДНЯ МИТНА ДЕКЛАРАЦІЯ про намір ввезти товар в Україну є обов'язковим документом, без якого неможливо розпочати митні формальності. Затримки трафіку через її відсутність в інформаційній базі – неприпустимі. За ваш відстій у пункті пропуску дуже дорого платять ваші колеги, які очікують у черзі на в'їзд в Україну. Щиро сподіваємось на взаємне розуміння. Відпочинемо після перемоги», – йдеться в повідомленні.

До слова, вчора ввечері словацькі перевізники розблокували рух вантажівок на кордоні з Україною у пункті «Вишнє Німецьке – Ужгород».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АС Показати IP 16 Грудня 2023 15:24
Так колейка майже від Любліна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus