USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як голосували волиняни у другому турі: інтерактивна карта дільниць

22 Квітня 2019 11:55
Результати офіційного підрахунку голосів Центральною виборчою комісію та їх розподіл на дільницях Волинської області і загалом в Україні можна спостерігати в режимі реального часу на інтерактивній карті.

Зазначимо, що офіційний підрахунок голосів досі триває. Проте дані оновлюються автоматично, в режимі реального часу.

На карті можна обрати регіон, конкретну дільницю. Також є розподіл голосів по основних кандидатах.

Нагадаємо, за даними екзит-полу на президентських виборах впевнену перемогу здобув Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Виборець Показати IP 23 Квітня 2019 07:23
І для чого це вже все.Кредит довіри величезний.Закачуємо рукави і до роботи,часу немає.Чи філософствувати будемо безкінечно.Де команда.Покажіть...народу.
123 до Виборець Показати IP 23 Квітня 2019 10:01
Нема команди...В авральному режимі формується!
Однозначно до 123 Показати IP 23 Квітня 2019 10:57
Не в авральному ,бо в 14-му році склалася зразу команда бариг-злодіїв-шкуродерів,чи ще не насьорбались!?Нащо ті балачки ,як оголосять Зе президентом по закону ,отоді й почне.А зараз вони метикують ,щоб потім менше було претензій Хоча вже своїми язиками дошкуляють ті ,хто виявився повними лузерами.Не повні 25%.набрали й то вже з натягом підкупів й т.ін.
Степан (крымчанин) до Виборець Показати IP 23 Квітня 2019 12:48
Разочарование будет ещё больше. Посмотрим на новостные ленты и обсуждения через полгода, год. Интересная ситуация с распределением функций между президентом, премьером и парламентом. Должность президента позволяет очень эффективно воровать, и практически не даёт возможности управлять финансово-экономической ситуацией.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus