USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як обрати технічні рідини та мастила для Вашого авто*

29 Січня 2021 14:18
Для підтримки машини в хорошому робочому стані необхідно своєчасно міняти технічні рідини та не економити на їхній якості. Що стосується зовнішнього вигляду, для його підтримки необхідна автокосметика. Сьогодні на ринку широкий асортимент і тих, і інших засобів, але всі вони відрізняються властивостями та хімічним складом. Щоб зрозуміти, як правильно їх підбирати, розглянемо обидві категорії індивідуально.

Технічні рідини

Кожна рідина відповідає за створення оптимальних умов роботи для певної ділянки або вузла. Моторне мастило й антифриз створюють умови для роботи силового агрегату. Вибираючи антифриз на сайті https://oiler.ua/masla/antifriz/, слід враховувати не тільки популярність бренду та вартість, а й хімічний склад. У ньому мають бути присутні хімічні речовини, які перешкоджають старінню антифризу, що дозволяє використовувати його до п'яти років без заміни. Протягом цього терміну необхідно тільки доливати рідину, адже в незначних кількостях він випаровується, не дивлячись на герметичність системи.

Моторне мастило необхідно для зниження коефіцієнту тертя між парними деталями в картері двигуна. Воно має властивість окислюватися, та в середньому втрачає свої характеристики приблизно за рік. Тому, згідно з регламентом ТО, воно змінюється щорічно або кожні 15 000 кілометрів пробігу. Мастило коробки передач служить приблизно 60 000 км пробігу, тому що працює в більш лояльних умовах. Приблизно таку ж відстань служить і мастило гідропідсилювача керма. Змінювати всі ці рідини необхідно через їх забруднення, а також збільшення коефіцієнту в'язкості.

Автокосметика

Засоби з категорії автокосметики в основному призначені для догляду за металевими та пластиковими поверхнями, а також склом. Що стосується останніх, виробники пропонують безліч омивачів, здатних легко очистити лобове скло, незалежно від погоди та пори року. Основна маса засобів автокосметики призначені для догляду за кузовом. Вони вирішують такі завдання, як відновлення незначних подряпин, поліпшення яскравості кольору, надання блиску, а також виконують захисну функцію.

Представлені на сайті https://oiler.ua/masla/avtokosmetika/ поліролі в основному призначені для догляду за кузовом. Вони виготовлені на силіконовій, полімерній, восковій або абразивній основі, залежно від завдань, для яких призначені. Воскові поліролі недовговічні та можуть не пережити першої мийки. Автокосметика на основі полімерних матеріалів відрізняється довговічністю і захищає лакофарбове покриття від впливу зовнішніх факторів.

Де придбати витратні матеріали

Компанія Oiler пропонує витратні матеріали та запчастини для різних марок авто. Вся продукція, представлена ​​на сайті oiler.ua, сертифікована та відповідає технічним вимогам. Доставка куплених товарів здійснюється через пошту. Жителі Києва можуть скористатися кур'єрською доставкою або замовити заміну технічних рідин в автосервісах компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus