USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як післяковідна «Волинь» не змогла втримати перемогу над «Нивою». Фоторепортаж

2 Жовтня 2020 11:04
Близько тижня тому на офіційному сайті «Волині» з’явилося повідомлення, що «хрестоносці» невдовзі зіграють перенесений матч третього туру з тернопільською «Нивою». Протягом цього часу лучан поповнили два новачки – хавбек Богдан Оринчак та нападник Ігор Сікорський.

Здавалося б, «хрестоносці» повністю подолали COVID-19 та в повному складі готувалися до матчу з «Нивою», однак стартовий склад та лава для запасних показали, що це не так – в стартовому протоколі не було низки основних чи наближених до основи футболістів. Втім, тренерський штаб «хрестоносців» все ж зумів нашкребти гравців, щоб зіграти перенесений матч третього туру.

Серед стартової одинадцятки розминався центрбек Валерій Болденков, який нарешті відновився після травми. Також з основою розминався й новачок Ігор Сікорський, якого Василь Сачко вирішив одразу ж кинути в бій.
Трійку центральних хавбеків складали Чачуа, Рябов та Кизилатеш, який грав трішки вище. На флангах захисту традиційно грали Сімінін та Цюпа, а Протасов та Ляшенко зайняли місця лівого та правого вінгера відповідно. До слова, у парі з Болденковим у центрі захисту мав грати молодий Войтіховський. Місце ж на лаві для запасних в основному займали молоді футболісти з U-19.
Щодо «Ниви», то нещодавно склад тернополян поповнив колишній гравець «Волині» Олексій Зінкевич. Відзначимо, що також за «Ниву» виступають «ексволиняни» Єрмолов та Ульянов, які вийшли у стартовому складі.

«Волинь» на правах господарів активніше розпочала матч, заробивши кілька поспіль кутових. А вже на 8 хвилині лучани святкували успіх – Чачуа зробив навіс-простріл на ближню штангу, де першим на м’ячі був Войтіховський – 1:0. Диктор по стадіону оголосив, що гол забив саме центрбек «Волині» – саме так здалося і вболівальникам, однак останнім торкнувся м’яча футболіст «Ниви» Вадим Хохлов, на якого записали автогол.
Через кілька хвилин лучани святкували друге взяття воріт – новачок Сікорський скинув у штрафній на Протасова, а хавбек, протягнувши м’яч, пробив по воротах, після чого Дворовенко забив другий автогол у ворота «Ниви» – 2:0, і Протасов побіг крутити кульбіти, святкуючи взяття воріт.
Проте після другого голу «хрестоносці» не розслабилися – по воротах «Ниви» пробивав Сергій Сімінін, також міг відзначитися і Кизилатеш, однак його потужному удару в ближній кут не вистачило точності.
А наприкінці тайму «Волинь» могла отримати гол у роздягальню – кіпер Владислав Леванідов послизнувся і цим ледь не скористався футболіст гостей Різник, який, на щастя, не влучив у ворота.

А другий тайм розпочався з того, чим закінчився перший – «Волинь» знову могла пропустити. Той же Різник небезпечно пробив, Леванідов врятував, а ще один порятунок здійснив Сімінін, який кинувся під м’яч після добивання.

«Волинь» стала проводити заміни: замість Болденкова вийшов Сасовський, а місце Кизилатеша зайняв новачок Оринчак.
До слова, капітану Сергію Сімініну не надто подобалася гра атакувального хавбека. В одному з моментів, коли Оринчак втратив м’яч замість того, щоб відпасувати на капітана, Сімінін крикнув до нього, аби той грав більше на команду, а не намагався забити сам.

Щоправда, саме після пасу Оринчака Сікорський міг зробити рахунок розгромним, однак форвард не влучив у ворота. Згодом нападник мав ще один момент, але цього разу не дотягнувся до м’яча після навісу Чачуа.
А далі можна згадати футбольне правило не забиваєш ти – забивають тобі. На 72 хвилині Кисленко скористався помилкою Леванідова, який випустив м’яч з рук після прострілу, та скоротив відставання. А на 78 хвилині той же Кисленко замкнув головою навіс партнера зі штрафного, оформивши дубль та зрівнявши рахунок – 2:2.
Було помітно, що виграти хочуть обидві команди, але ближчими до цього були волиняни: Сімінін, обігравшись на фланзі з партнером, завдав потужного удару, однак кінчиками пальців Єрмолов перевів м’яч у стійку, не дозволивши своїй колишній команді святкувати перемогу.
В підсумку, фінальний свисток арбітра сповістив про нічию та про четвертий матч сезону для «Волині» без перемог. Втім, Василь Сачко на післяматчевій пресконференції не став нарікати на те, що через коронавірус були відсутні низка гравців та сказав, що команда рухається в правильному напрямку, і перемоги обов’язково прийдуть. На це сподіваються і вболівальники «Волині», які чекають на перші три очки у матчі п’ятого туру з доволі непростим «Агробізнесом».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волиняни Показати IP 2 Жовтня 2020 12:04
Не так страшний для "Волині" COVID-19 , бо він скороминучий ! Набагато страшніший є інший вірус, яким заражені не футболісти, а волинські властьімущі з олігархами - це тотальниий ПОФІГІЗМ до долі футболу на Волині ! Всі симптоми наяву !
? Показати IP 2 Жовтня 2020 12:46
Для чого стільки фото про бездарну гру.....
Віктор! Показати IP 3 Жовтня 2020 18:14
З такою грою будемо грати перехідні матчі з другою лігою!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus